Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perki

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące perków bo chce dać perki z IS-3 do SU-152 . IS-3  ma już 3 perki i tu jest takie pytanie czy jak usunę np bia żarówę i naprawę to będę miał do dodania 3 nowe perki i będą miały 100% czy tylko 1 z 80%??

Opublikowano

Mi chodzi czy jak usunę perki to będę miał 3 czy 1 za kredyty 

Opublikowano

O to mi chodzi ze chce usunąć te perki które mam w załączniku i dać sobie perki pod SU-152 to ile będę miał tych perków 

post-398350-0-21215000-1395694229.png

Opublikowano

ok i takie pytanie czy ISU-152 da się wychodzić na + bo IS-3 to nie bardzo

Opublikowano

Ok perki jednak działają tylko jakie dać kamo bia i naprawa będzie?czy inne bo jestem w tym ciemny 

Opublikowano

Ok perki jednak działają tylko jakie dać kamo bia i naprawa będzie?czy inne bo jestem w tym ciemny 

Mogą być

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Dać:

Dowódca: Żarówa, BiA, Camo

Celowniczy: Camo, BiA, Naprawa/Strzał z Biodra

Kierowca: Camo, BiA, Hamowanie Sprzęgłem

Loader 1: Camo, BiA, Bezpieczne Magazynowanie

Loader 2: Camo, BiA, Desperat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...