Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie Yang

Before

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Mam pytanko. posiadam 15$ na paypal i czesto na metinie (pl) wysyłane sa wiadomości (wysylaja boty) podajac stronke gold4fast.com (nie reklamuje jej ) sprzedawame sa tamm yangi do metina bodajze za nieclae 15$ jest 40kk, Chciałem to kupic tylko nie mam pojecia czy to oszusci czy na prawde dostane te yangi. Moje pytanko brzmi czy juz ktos kupowal z tej stronki yangi i czy wpłacili mu

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Stronka ma domene .com a na Metinie PL ci pisalo czyli nie wyśla ta stronka to taki drugi AwSurveys pisze ze wysla w ciagu 15dni a po 3 latach mówisz :Kurde Ile Jeszcze Mam Czekac"

zanim dostaniesz To Już Metin2 Zbankrutuje i bedą Hacki Które odrazu na Start Daja 99 Lvl Wiec Pozdro Nie radze ci Kupować

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

@2x up niekupuj bo moga byc to oszusci , mozesz kupic na allegro i przelac im w dolarach :)) ale musisz przeliczyc ile to PLN'ow i wybrac ile Yangow chcesz :)

@down bo jak pisalem posta to cie jeszcze nieblo ;DD Bledy sie zdarzaja :D

Opublikowano

Czemu @up. Skoro ja nie pisałem że chce Kupic...?

@up. Aha Ok Spox nic się nie stało

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Stronka ma domene .com a na Metinie PL ci pisalo czyli nie wyśla ta stronka to taki drugi AwSurveys pisze ze wysla w ciagu 15dni a po 3 latach mówisz :Kurde Ile Jeszcze Mam Czekac"

zanim dostaniesz To Już Metin2 Zbankrutuje i bedą Hacki Które odrazu na Start Daja 99 Lvl Wiec Pozdro Nie radze ci Kupować

a to ze ma domene com to nic nie ma do rzeczy

wiadomo ze to nie polacy ,a jak nie polacy to chyba nie kupia domene pl

Opublikowano

Ja już kupiłem od nich ponad 500kk i nawet bonusy .. co za ludzie chyba przez paypal płacisz! to masz 100% pewność!

niby jaka pewność ? wplace im 15$ i mi nie dzadzą

i co podam ich do sądu

pewnie ze nie !!!

Opublikowano

@up to to samo co bym cie podal do sadu za marne 15 zl ... warto ? placic adwokata + rozprawa itp..? zastanow sie troche.

Opublikowano

@up to to samo co bym cie podal do sadu za marne 15 zl ... warto ? placic adwokata + rozprawa itp..? zastanow sie troche.

dobra nie spamujcie , zadałem pytanie do tych co kupowali a nie piszecie jakies przypuszczenia, tak samo z allegro ( chyba wiem co mam robic !!!!!! )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...