Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry,gry,gry - od Rift'a po Diablo III !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim !

Kanał wystartował niedawno, niestety nie jest mi dane póki co cieszyć się widownią.Ruszyłem z serią RIFT ( mmorpg) i Diablo III, oczywiście w planach jest już mnóstwo innych gier,chociażby LoL, czy powrót do starych gier typu Baldurs Gate. Filmy są nagrywane w 720p HD,co z czasem wejdzie na wyższy poziom (niestety słaby internet nie pozwala na wiele), do tego rzecz jasna możecie posłuchać mojego zabawnego głosu i nieprzemyślanej gadki,która zapewne nie raz Was rozbawi.Cóż więcej można powiedzieć, staram się wrzucać jeden materiał każdego dnia,nie znajdziecie tam wiele ale z czasem na pewno zacznie się zapełniać najróżniejszymi produkcjami. Chciałbym zaprosić wszystkich do sprawdzenia moich wypocin - wytknięcia mi błędów,może rzucania jakiejś dobrej rady.
Proszę o umiarkowaną krytykę ze względu na to,że są to moje pierwsze filmy.Już mam nagranych kilka następnych i mogę powiedzieć,iż widzę progres,tj.zaczynam sensownej gadać !
Tak czy inaczej zapraszam i dziękuję za wszelaki odzew !

https://www.youtube.com/user/BlazzedGames

PS. Poszukuję kogoś kto miałby ochotę zrobić dla mnie intro - ogólna tematyka gry z naciskiem na mmorpg.

Edit :

W takim razie już sciągam LoL'a i na dniach zawita na kanał nowa seria :)
Jest i LoL, co prawda po długiej przerwie od gry ale... https://www.youtube.com/watch?v=E4PX9K6sicw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...