Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zaczynać?

DJSmoku2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w dark orbit nie grałem już około 1,5 roku po tym jak sprzedałem konto.I moje pytanie brzmi tak opłaca się zaczynać grę jeżeli mam konto z leonkiem 1 irys oraz trochę lf3? ;) w ile idzie teraz dorobić się fe? bo widzę że dużo się zmieniło.

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Mi tam gra się fajnie, ale jestę nubę, a w tą grę poprzednio grałem z 6 lat temu :P Teraz na start po samouczku masz tak z 20k urki i 3 lf3, lajtowo ogólnie. Proste misje, a na allegro tanie kredki. Jbc. to polecam pl2

Opublikowano

Kredyty z Allegro i FE masz w 3 dni. Wystarczy siedzieć na aukcji i licytować. Na handlu teraz widzisz cenę licytującego, więc wystarczy być czujnym. Ogólnie początkujący ma teraz bardzo prosto. Samouczki, Misje oraz nagrody w postaci laserów, generatorów, amunicji i innych cennych rzeczy.

jp8p35.png
Opublikowano

To tak:
zacznijmy od tego, że handel został zmieniony (wg mnie na gorsze) możesz wylicytować dosłownie WSZYSTKO za kredki.
Na bitkach wszystko dostajesz podwojone czyli np zamiast 15 urki ze skrzynki dostajesz 30
Wrota składa się szybko ;)
MHH jak zawsze pomaga :D
szybko dorobisz się fe tej starszej czyli 8 irków 32lf3 bo2 itp. ale już na 10 dron full havoc/herkules to zależy już od farta ;) a i jeszcze lf4 to już tylko i wyłącznie szczęście tyle w tym temacie ;))

Opublikowano

Jeśli jesteś leonkiem, to rób misję na pierwszej gali, ponieważ Leonov ma bonusy na tej gali. Dbaj o Irysa, na 2 konfiguracji daj mu osłony. Ubijaj Devolarium :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Hmm... tylko jeszcze mam pytanie co dostaję się teraz za ukończenie tutorialu bo te konto jest trochę stare i nie wiem czy od nowa zaczynać ;)

@Edit botów nadal brak? :)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Hmm... tylko jeszcze mam pytanie co dostaję się teraz za ukończenie tutorialu bo te konto jest trochę stare i nie wiem czy od nowa zaczynać ;)

@Edit botów nadal brak? :)

Boty są , ale najczęściej używanie ich kończy się banem.

W ramach turtorialu dostajesz kilka lf-3 kilka bo2 i najlepszego speeda oraz trochę urki , zaczynasz też odrazu od 5 lvl'u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...