Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sieci komórkowe a oferty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Widzę pełno ofert na rynku a nie wiem, na którą się zdecydować. Waham się nad nju mobile czy redbull mobile ( na karte lub tani abonament bez telefonu ).

Najbardziej zależy mi na:

*Nielimitowanych SMSach

*Dużym pakiecie internetu

Mało rozmawiam : 10min max miesięcznie.

Poradzilibyście jakąś dobrą i najbardziej opłacalną ofertę ?

Ps. coś w redbull mobile pisze na karte że jest nielimitowany youtube , a w abonamencie chyba fb, yt i coś jeszcze.

Doradzicie ?

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Weź Nju.
Obecnie to najlepsza oferta, praktycznie pod każdym względem.
Jako minus, mogę wskazać jedynie niedostatecznie długie oczekiwanie numerów w puli, tzn jeżeli decydujesz się na nowy starter z nowym numerem, jest małe prawdopodobieństwo, że do niedawna numer już do kogoś należał i kiedyś może zadzwonić "Wujek Władek z Opola" .

f.png

Opublikowano

Jestem w play online czy cos,.i jest spoko.

Za 30zl miesiecznie mam chyba 500mb lub1gb neta, co dla mnie akurat w zupelnosci wystarcza.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja zamieniłem siec komórkową na siec telefonii internetowej. Jest to to swietny operator. Firma nazywa się Extravoip. Są tam tak tanie rozmowy, że nikt sobie nie wyobraża, bodajże coś ok. 0.03zł . To prawie jak za darmo!! U nich na stronie jest możliwość przetestowania usługi za darmo. Warto ludziska, naprawde warto :)

Opublikowano

Polecam T-Mobile, mnóstwo ofert. Aktywacja usługi 3zł i np miesiąc bez kosztów rozmowy bądź sms'y. Sporo ofert jest również jeżeli chodzi o internet :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Polecam T-Mobile, mnóstwo ofert. Aktywacja usługi 3zł i np miesiąc bez kosztów rozmowy bądź sms'y. Sporo ofert jest również jeżeli chodzi o internet :)­

t-mobile to największe g*wno na rynku. 

btw. niezly odkop

Opublikowano

t-mobile to największe g*wno na rynku. 

btw. niezly odkop

o jejku nie zauwaźyłem, aczkolwiek to kolega wyżej odkopał temat. Możesz podzielić się opinią dlaczego nie polecasz T-Mobile?  ;)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

o jejku nie zauwaźyłem, aczkolwiek to kolega wyżej odkopał temat. Możesz podzielić się opinią dlaczego nie polecasz T-Mobile?  ;)

­

byłem z nimi od czasów Ery. ani razu nie dostałem jakiejś ciekawej promocji, czy cos, na ich stronie nie można nawet wykupić oferty (nic tam nie działa, naciskam zeby kupic darmowe sms, mam kase na koncie a nic sie nie dzieje, testowane na 2 komputerach i roznych przegląarkach), internet - 100MB za 9zł/mies. (!!) a potem tak wolny ze Facebook Lite sie nie wczytuje, oferta wg. mnie gorsza od konkurencji. od dzisiaj jestem w Play, zobaczymy co będzie dalej :P

ale plusem jest zasięg T-Mobile - wszystkie kreski, tylko na wsiach mam po dwie. w Play mam 3 z 4 kresek. ( 2 karty SIM włozylem i widzę porownanie )

Opublikowano

byłem z nimi od czasów Ery. ani razu nie dostałem jakiejś ciekawej promocji, czy cos, na ich stronie nie można nawet wykupić oferty (nic tam nie działa, naciskam zeby kupic darmowe sms, mam kase na koncie a nic sie nie dzieje, testowane na 2 komputerach i roznych przegląarkach), internet - 100MB za 9zł/mies. (!!) a potem tak wolny ze Facebook Lite sie nie wczytuje, oferta wg. mnie gorsza od konkurencji. od dzisiaj jestem w Play, zobaczymy co będzie dalej :P

ale plusem jest zasięg T-Mobile - wszystkie kreski, tylko na wsiach mam po dwie. w Play mam 3 z 4 kresek. ( 2 karty SIM włozylem i widzę porownanie )

Ja nie dawno przeszedłem z Play do T-Mobile ze względu na lepsze oferty, gdzie widziałeś internet 100mb za 9zł ? Chyba że za granice :)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ja nie dawno przeszedłem z Play do T-Mobile ze względu na lepsze oferty, gdzie widziałeś internet 100mb za 9zł ? Chyba że za granice :)

­

wszedłem na iboa i widze, że odświezyli stronę, wcześniej w moich usługach było napisane, ze mam internet z transferem 100mb, a teraz nic nie jest tam napisane, co jest kolejnym błędem bo nawet wyłączyc tego w tym panelu nie mogę. tak czy tak Play ma lepszą oferte internetu, bo 2x więcej w tej samej cenie (1GB za 10zl)

Opublikowano

Play (Rok ważności konta) + 1GB internetu za 9zł jest dla mnie idealny, więc 10zł wystarcza spokojnie na miesiąc + można dodać bonusowe kody ze sprite i fanty (2zł/100mb).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...