Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

snajp880

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy no recoil do cs go działa, a jak działa to czy jest wykrywalny(chodzi o to czy łatwo). Jesli ktos by mogl dać link do jakiegoś ktory bedzie działał.

Z gory dziękuje

Opublikowano

Czitów zbytnio na no-recoil nie ma są tylko komendy, których nie można wykorzystywać na serwerach czy turniejach, bo możesz zostać zbanowany :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Do cs:go nie ma niewykrywalnych bezpłatnych cheatów. tzn są, ale stają się wykrywalne po około 3dniach-1tygodniu, bo w cs:go szybko vac'a updateują.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

W całej mojej karierze ani razu nie widziałem no recoil o cs:go, ale to łatwo zobaczyć od razu bana dostaniesz, poćwicz na botach rozrzut broni, ja ćwiczyłem to jeszcze mając 9 lat, teraz mam 15 moje osiągnięcia.

Nie moge wypisywać nazw innych forów, to powiem tylko na jakich modach

1rank na 40 000 na COD:CP

1 na 12 000 BF2

3 rank na 23 000

aktualnie 2 rank na 5600

Ćwicz a będziesz osiągał wyniki

309snxs.jpg

Opublikowano

Tu nie chodzi o mnie ja w Cs gram juz dobre 7 lat jak nie więcej. Po prostu gram sobie mixy w cs go i natrafiłem dziś na typka ktory z krowy nie miał rozrzutu. To oczywiste ze miał no recoila lecz zaciekawił mnie fakt ze ten skrypt działa na cs go ale po wypowiedzi Costy juz wiem ze nie trafię na tego typka za tydzień max. Bardzo mi sie podoba opcja z aktualizacjami vac w tak krótkim czasie. Z góry dzięki za wasze odpowiedzi ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...