Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yirumas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś spytałem co muszę zrobić, aby zaplusować u adminów mpcforum. Dowiedziałem się, ze mam tworzyć poradniki i pomagać ludziom i to też czynię!

Razem z poradnikami na moim tsie powstała wizja stworzenia czegoś, czego w polskim internecie nie ma. Nie mamy supportu, który zawsze pomoże i wszystko wytłumaczy. Co więc pozostaje? STWORZYĆ GO!

To już 3 playlista, którą stworzyłem na kanale youtube Yurima.pl Wystarczy wejdz na YT i wpisać tą nazwę a dostaniecie się na kanał.

Poniżej zwiastun serii, którą otwieram pod bandera Polskiego Wsparcia TS3. Zapytacie: "Dlaczego to robisz, przecież masz własnego TSa? Ludzie Ci odejdą, i to nie tylko Tobie! Każdy będzie mógł stworzyć własnego dobrze zabezpieczonego TSa." Ale cp z tego? Mam gdzieś duże serwery, które zaczną trząść portkami, bo część ich ludzi zacznie myśleć.

Poradniki i support jest tworzony dla Was! Nie zmarnujcie tego i korzystajcie!

Wraz ze wzrostem długości serii filmiki będą zamieszczane odpowiednio w spoilerach niżej.

ZWIASTUN

http://youtu.be/zjXTfrcp-Sg

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...