Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój komputer a FPS'y

po******cisie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem że ten temat był wałkowany 1000 razy, ale kazdy ma innego kompa A ja chcialbym wam przedstawicc jakiego ja posiadam i co moglbym zrobic ewentualnie dokupic aby fpsy były ponad 100, bo aktualnie mam 60 - 80 a do gry z karabinami to dla mnie zdecydowanie za mało a moj komputer nie jest słaby jesli chodzi o inne gry i jestem bardzo zaskoczony 

Intel core 2 duo CPU 7300 2.66 ghz  SYSTEM : WINDOWS 7 32 bitowy  Karta graficzna : Nvidia 9600 geforce  Pamiec ram : 3.00 gb 

Juz probowalem takich rzeczy jak zmienienie w karcie graficznej zamiast jakosci wydajnosci i w systemie to samo. Gamebooster tez juz testowany jak i zmienienie priorytetu w procesach na wysoki. 

Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam norzeczywiscie

Opublikowano

grzela18 wszystko na low ustawione. Blacha - Oczywiscie ze wyłaczona. mmaxx sprobuje wgrac jutro i dam znac Ale nie wierze w  magiczne cfg i jak bys mogl to daj linka. 

Opublikowano

Cfg pomagają i to bardzo, gdyż w tym pliku znajdują się komendy na wszelkie ustawienia, czy to graficzne, czy internetowe. Odpowiednio skonfigurowany cfg może powyłączać wiele zbędnych rzeczy, które nie znajdują się w ustawieniach i obciążają nasz sprzęt. Linku nie będę podwał, bo nie chce mi się z tym bawić, chodzi o skany itd. Cfg Adrena można znaleźć na jego fp na fb. Polecam też cfg Screama, który znacznie obniża wygląd naszej gry, lecz zyskujemy dużo więcej fpsów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...