Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MSI R9 270X Gaming

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę się zapytać, czy z tą kartą dostanę BF4? Bo w kilku recenzjach pisało, że tak a w unboxingach na YT nie było o tym mowy...

A jak nie przychodzi, to jak to jest z tymi ofertami na allegro po 60-80zł z kartami zdrapkami itp? Legalne to? Dostanę multi? bezpieczna transakcja?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A z kąd mamy wiedzieć o jaką aukcje chodzi?? nic nie podałeś a jeśli chodzi o strony typu morele i techplanet to tam wszystko pisze czy jest dana gra dostępna.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

@up, skąd* xD

@autor, były oferty z BF4 i bez, tak więc zależy od konkretnej oferty.

Masz na myśli karty zdrapki dołączane do kart i później sprzedawane na allegro? No wiesz, różnie to bywa, są to aukcje prywatne tak więc zależy już od konkretnego sprzedającego. Zawsze bezpieczniej jest kupić klucz od zaufanego sprzedawcy ( fabrykakluczy, keye.pl np. ) lub origin jeśli masz za dużo kasy, za to zyskujesz 100% pewności, że oferta nie okaże się wałkiem.

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...