Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłączyć UEFI(Secure system boot) w Win 7 64 bit - Dokładniej w opisie

Varmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, jestem posiadaczem płatnych cheatów od deadc0deshop.net na moje nieszczęście jestem również posiadaczem systemu 64-bitowego. Po pobraniu oprogramowania deadc0de wszystko było dobrze(gram na nich od 2011r. i nigdy nie dostałem bana), te oprogramowanie tworzy nowy system którego trzeba używać, dokładnie nazywa się Windows x64 new. I gdy on działa zawsze w prawym dolnym rogu ekranu widniał napis Tryb Testu Windows 7 komplikacja 7601, i wtedy odpalam normalnie clienta i działa, lecz pewnego razu(nie wiem co się stało) odpalam i tego napisu w rogu nie ma, chcę uruchomić clienta wyskakuje komunikat co może być przyczyną tego, pisało że trzeba wyłączyć antyvirusa(miałem) i sprawdzić czy mamy wyłączonego UEFI. I teraz do sedna, nie znalazłem nigdzie w BIOS Secure Boot lub UEFI i nie wiem jak go wyłączyć i liczę na waszą pomoc. Czyli w skrócie wszystko git, pewnego razu odpalam nie działa bo mam UEFI włączone i nie wiem jak to wyłączyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...