Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8.1 - Problem (program przestał działać i błędy jakies w podglądzie zdarzeń)

perepem1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem.Otóż jeszcze niedawno tydzien temu normalnie dzialala mi Camtasia Studio 8 , Geforce Experience i inne programy teraz jak sobie na nie wejde po minucie przy pracy wyskakuje : ,,Program przestał odpowiadać i Zamknij program,, tylko tyle widnieje , nie ma zadnych wirusow pelne skanowanie przy wlaczaniu komputera,registry wyczyszczone ccleanerem.I jeszcze błedy w podglądzie zdarzeń.Tutaj daje zdjecia co do dwóch problemów

Linki do zdjęc:

bład camtasia- https://imageshack.com/i/n5ko5rj

blad w podgl.zdarzen-https://imageshack.com/i/15pi9fj

PROSZE O POMOC!

Przepraszam ZA SPAM niewiem jakim cudem 2 tematy sie utworzyly jeden proszę usunąc.

Opublikowano

Próbowałeś z trybem zgodności ?

Tak próbowałem dalej to samo :/

Zauważyłem ze jest to błąd z plikiem ntuser i quartz.dll ale niewiem jak te pliki naprawic ogolnie mam dużo błędów jest jakas metoda oprócz reinstalacji systemu? :(

Aha...Gry działają normalnie i komputer chodzi normalnie bez spowolnien itd. ps.Z movie maker jest tez problem co z camtasia

Opublikowano

Program przestał działać mam ten problem zauwazylem z programami graficznymi,np gry chodzą normalnie.Oco biega? i ten ntuser :(

Opublikowano

Dobra widze że nikt mi nie pomoże widocznie nie ogarniacie tego jak i ja.Czeka mnie format systemu...

Opublikowano

Zdarzają się takie rzeczy w 8.1 (szczególnie z programami graficznymi), możesz spróbować downgrade'u do 8.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...