Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Client Ultra SLIM

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zrobiłem ja oto dla Was bardzo chudego clienta Metin2. Jest on robiony na cliencie 2010, ale jest tam luncher, locale, root, uiscript 2013, bo mi coś nie działało.

Wyrzuciłem lody, skompresowałem dużo ddsów i przepakowałem parę rzeczy. 

Waga rozpakowanego :)

or-izptxznykgohgrkigetg.jpg

Dl

http://www.firedrive.com/file/9743D781B8F80E29
http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/screenshooter-legacy/fh-casepmopkcbqflgkxrjc.jpg

Życzę miłego użytkowania. W razie jakichś błędów, niedociągnięć piszcie, a ja postaram się pomóc :)

Pozdrawiam LikeWeed a. 

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

zrobienie takiego clienta nie jest wielkim problemem wystarczy cos tylko ruszyc glowa ale like sie nalezy

3392542656.png

Opublikowano

Zaraz zassysam i test :)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

to zajebisty client

Nie jesteśmy w 2007 roku... Jak ktoś ma mniej niż 1gb ramu i procesor poniżej 3GHz to niech nawet nie pobiera tego clienta :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...