Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Numer do dostawcy interentu

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie gdzie moge znaleść numer mojego dostawcy internetu ?

I czy wyłączanie i po chwili właczanie internetu moze zależeć od pogody ?

Mam 15 lat i nwm czy nie będzie chciał os dorosłej do tel xD

Opublikowano

Numer dostawcy jest na jego stronie, może być w dokumentach związanych z usługą jaką u niego wykupiłeś. Od pogody może być zależna siła sygnału.

Opublikowano

Numer dostawcy jest na jego stronie, może być w dokumentach związanych z usługą jaką u niego wykupiłeś. Od pogody może być zależna siła sygnału.

Powiem jedną rzecz to może być troche dziwne ale gdy mam router w kuchni i otworze drzwi od swojego pokoju i okno w nim to internet działa normalnie a jak zamkne to wyłacza sie i włacza wtf xD

Opublikowano

Powiem jedną rzecz to może być troche dziwne ale gdy mam router w kuchni i otworze drzwi od swojego pokoju i okno w nim to internet działa normalnie a jak zamkne to wyłacza sie i włacza wtf xD

Sygnał tracisz jak zamknięte, fale nie mają tej minimalnej bariery okna jak jest otwarte, poproś dostawcę o dodatkową antenę.

Opublikowano

Sygnał tracisz jak zamknięte, fale nie mają tej minimalnej bariery okna jak jest otwarte, poproś dostawcę o dodatkową antenę.

Tylko nigdy tak nie miałem . 

Tylko zaczeło sie tak jak wykupiłem nowy pakiet do 10mb

Opublikowano

Tylko nigdy tak nie miałem . 

Tylko zaczeło sie tak jak wykupiłem nowy pakiet do 10mb

Nowa prędkość, nowa antena może być, spytaj się dostawcy jak wygląda sprawa sygnału w twojej okolicy, oni często mają specjalne mapki do tego.

Opublikowano

Nowa prędkość, nowa antena może być, spytaj się dostawcy jak wygląda sprawa sygnału w twojej okolicy, oni często mają specjalne mapki do tego.

Dobra dzieki za pomoc +

Do zamkniecia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...