Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elesis i nowy login screen - dyskusja

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć.

Jak już dużo osób wie, Elesis POWINNA pojawić się za tydzień w środę.

Wraz z Elesis dojdzie nowy login screen, który według mnie jest bardzo dobrze dopracowany i stworzyłbym chętniej postać dzięki niemu.

Co myślicie na temat tej aktualizacji? Wpłynie korzystniej na polski serwer?

Zapraszam do dyskusji!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Każda aktualizacja wpływa korzystnie na grę, przynajmniej z reguły. ;)

Chociaż, nie jestem pocieszony tym faktem, ponieważ jestem biernym użytkownikiem cheat'ów. :p

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

No cześć.

Jak już dużo osób wie, Elesis POWINNA pojawić się za tydzień w środę.

Wraz z Elesis dojdzie nowy login screen, który według mnie jest bardzo dobrze dopracowany i stworzyłbym chętniej postać dzięki niemu.

Co myślicie na temat tej aktualizacji? Wpłynie korzystniej na polski serwer?

Zapraszam do dyskusji!

Zapodasz jakiegoś linka do tego login screenu? Chętnie bym zobaczyła. Osobiście bardzo się ciesze z tej aktualizacji, ponieważ ma dojść zupełnie nowy wygląd wyboru i tworzenia postaci. Ponadto, zostanie zmieniony/zaktualizowany rynek Elsworda. Jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało.

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Zapodasz jakiegoś linka do tego login screenu? Chętnie bym zobaczyła. Osobiście bardzo się ciesze z tej aktualizacji, ponieważ ma dojść zupełnie nowy wygląd wyboru i tworzenia postaci. Ponadto, zostanie zmieniony/zaktualizowany rynek Elsworda. Jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało.

Ja nie wiem czy takie korzystne będzie, jeśli nam dadzą niemiecki dubbing D:

QtiV6xY.gif

Opublikowano

O kurczę! Jestem jak najbardziej na tak. Świetnie to wygląda ^^ Zastanawia mnie tylko jeszcze w jaki sposób będzie prowadził się rynek. Ciekawe co dokładnie zmienią. Szkoda tylko, że będzie trzeba robić nowe daty :p

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Bardzo fajny login screen <3 a Elesis nie mogę się doczekać gdy patrze na wygląd BH (Blazing Heart) :* Ale tak na 50% wyjdzie w tym terminie co ustalono ;=;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...