Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ulepszanie

Natalia<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewnie problemy a mianowicie.

1. Dlaczego gdy za każdym razem jak chcę zmienić jakąś wartość w item_proto w Navicat to po resecie lub wpisaniu komendy /reload nadal wraca to wartości która była wcześniej , wydaje mi się że to jakieś zabezpieczenie ponieważ gdy zmienię wartość i użyję komendy /reload to w konsoli wyskakuje mi item_proto.txt i jakieś "krzaczki" . Jeśli wiecie może gdzie znajduje się ten plik item_proto.txt lub wiecie o co chodzi to proszę o pomoc. Dodam że to pliki invoice v3 edytowane przez Marcoss'a.

2. Następnym problemem jest zwieszanie się serwera przy ulepszaniu . Za każdym razem gdy coś ulepszam czy to metalem czy bodziem czy u kowala to zawiesza mi serwer dopiero komenda restartująca kartę sieciową "odwiesza" serwer (/etc/rc.d/netif restart) . 

Wiecie co może być przyczyną i jak to naprawić ? 

Dodam również ,że syserr'y są czyste zarówno clientowy jak i serwerowe.

Pozdrawiam

@edit 

Sorry za 2 tematy ale zlagowalo mi jak zwykle forum i wyskoczyło "Bad Gateway" czy cos tam i się 2 napisały .

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...