Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ftp - pliki by Derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postawiłem serwer na plikach Derin. Wszystko działa oprócz strony. Nie mogę połączyć się na ftp używając domyślnych passów. Dodam jeszcze, że w Portmapie port 80 po wlaczeniu swieci sie na czerwono, nie wiem dlaczego. Liczę na pomoc i pozdrawiam :).

PS. Dodam jeszcze, że tylko ten jedyny port jest na czerwono, a nie mam włączonych 2 portmapów :D

Opublikowano

Na 100 % wina leży po stronie "kompa" chodzi mi o to że może używasz GG,Skype,Lub innego komunikatora który blokuje własnie ten port ... Spróbuj wyłączyć te programy oraz wyłączyc zapore systemową i ANTYWIRUSA jeżeli masz ...

Jeżeli to nie pomoże Wejdz w Uruchom->wpisz msconfig->usługi->Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft->i odznacz programy typu GG itd. które mogą blokować ten port.80

Myśle że pomogłem !

Dorzucam jeszcze SS :>

http://screenshooter.net/0670868/qpsbuwi
Opublikowano

Dziękuję bardzo za pomoc osobom powyżej, dzięki Wam już wszystko działa :). Plusy rozdane, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...