Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak on wyjebal mu ping :D?

GraMjek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzis sobie gram, gram  i jest odpal taki co wyzywal ciagle wszedl taki gosciu i mowil, żebysmy patrzyli na ping innego. Podskoczyl +1000 i wyjebalo tamtego z serwera i nie moze wejsc :D? jak on to zrobil? co to jest? legalne ?

Opublikowano

Ja miałem ostatnio ping 3200, ściągałem film i jeszcze piosenki i miałem dużo otwartych aplikacji.

Taki ping się tworzy ponieważ łącze jest dzielone na inne procesy.

309snxs.jpg

Opublikowano

są specjalne strony do pingowania za które się płaci, tzw. "pingiernie" możesz sobie wykupić pakiet na miesiąc za 5 dolców czy tam za 120 dolców full life przy tym wrzucając kogoś ip (vt, gracza, forum) itd. kliknąć atak i leeeci gościu na czas jaki mu zafundowałeś hehe zależy też jaką ktoś przydziela moc najmocniejsza z jakąś się spotkałem to było 120gb, wtedy serwer cs'a i innych gier ( dedyki ) idą w ciągu sekundy :D:D:D

Opublikowano

DDoS (ang. Distributed Denial of Service – rozproszona odmowa usługi) – atak na system komputerowy lub usługę sieciową w celu uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów, przeprowadzany równocześnie z wielu komputerów (np. zombie).

Po prostu w szybki sposób pozbył się gościa, w Polsce co raz bardziej robi się to "popularne" dlatego nawet gimbusy mogą mieć ów sposób.

A to, że go wywaliło i nie mógł wejść, może być spowodowane tym, że niektóre pluginy "banują" kilenta i nie może wejść przez 120min ;) (ale to zazwyczaj dproto robi) :D

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...