Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S 28

galvanis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również chętnie do Was dołączę. O ile serwer w ogóle jutro wystartuje - swoją drogą robią sobie jaja z graczy i psują PR.

Grzybki - będę kupował rzadko, nabijał AOLem i powoli, ale sukcesywnie, będę się dokładał.

Zamierzam grać pod nickiem Behemot.

Opublikowano

hmm, to zróbmy tak, jeśli na pewno wystartuje 28.03, ze szkoły (nie gimnazjum) wracam na 16:30, jeśli serwer o tej godzinie już będzie stał, to szybko robie konto i zaczynam grać :) o 16:35 na moich aktualnościach, na profilu tutaj na MPCforum.pl podam jak się nazywam, oraz szybko zbiore te 10 złota żeby założyć gildię :) więc może dodam chwile później już w informacją jak gildia się nazywa :) to Ci chętni do gildii niech wejdą w ten piątek o 16:40, o ile serwer wystartuje, jeśli nie to czekamy dalej :)

Jest możliwość że będę ja mógł założyć ci tą gildie potem oddam ci oficera bo cały dzień będę w domu wiec jak coś to pisz priv

Poradniki

[Poradnik] Xenobot tworzenie skryptu 100% afk -http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial-pl/#entry9478544

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

@up

w sensie że później będe miał przywódce gildii, tak? :>

nie wiem kiedy wystartuje, myślę że w tym albo następnym tygodniu, chętnych zapraszam na profil i w aktualnościach będzie wszystko napisane ;)

Opublikowano

@ref

Chciałbym poinformować że nazywam się kucU a moja gildia zwie się: Gang Dzikich Wieprzy

Zacznę Was przyjmować po 21 :) Wysyłajcie mi na PW wiadomości ;)

Opublikowano

@ref

Chciałbym poinformować że nazywam się kucU a moja gildia zwie się: Gang Dzikich Wieprzy

Zacznę Was przyjmować po 21 :) Wysyłajcie mi na PW wiadomości ;)

Galvanis dawaj do naszej gildii dam ci dowódce mamy już dobrze rozwiniętą..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...