Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO CZY LOL

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz w to i to. Jedna rozgrywka dziennie w LOLa, czy tam co jakiś czas, a tak to skup się na CS:GO, sama bym pograła w CS:GO, ale nie posiadam go. W LOLa gram ponad 2 lata i przyznam szczerze, że takie trolle jak są teraz, to się w głowie nie mieści, ile nerwów tracisz... Dlatego najlepiej pograć od czasu do czasu w LOLa, bo codziennie nie da się... Kiedyś było znacznie lepiej, mniej graczy, mniej typowych trollów, itd.

Opublikowano

To bardziej kwestia w jakiego typu grę chcesz grać - FPS czy moba. Jak sobie odpowiesz na to pytanie to będziesz wszystko wiedział :) Ja godzę obie te gry. W lolu diax 5, w cs'ie złoto. Czyli można powiedzieć, że obie gry na poziomie. Ale jak wiesz, że nie dasz rady pogodzić dwóch gier. To zastanów się nad gatunkiem :)

Opublikowano

Dwie zupełnie inne gry. Sam gram w to i w to,tobie również polecam.Grasz w lola,nudzi Ci się grasz w csa,proste.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Też grałem powiem szczerze w CS'a ok. 6 lat na 1.6, potem długo w Source, gram okazyjnie z kumplami w CS:GO.

Ale zdecydowanie, według mnie, jak jedną grę, bierz lola. :)

Opublikowano

Osobiście samego CS'a nie lubie, ale to nie oznacza że nie gram w FPS'y bo gry np CoD BO uwielbiam <3 , a w lola też często pogrywam. Nwm co stoi na przeszkodzie grania w obie gry. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja bym grał raz to raz w to.

Samemu wolę w CSa, z kolegami w LoLa

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...