Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BPL-Jaki śpd do 4-1-2-1-2. Aktualnie mam Lucas'a Leiva, zastanawiałem się nad Maticem. Ktoś tani do 10k.

Matic, Fellaini lub Ramires.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

BPL-Jaki śpd do 4-1-2-1-2. Aktualnie mam Lucas'a Leiva, zastanawiałem się nad Maticem. Ktoś tani do 10k.

Ramires ! Gorąco polecam.

Opublikowano

Matić

Sandro

Paulinho

Zdecydowanie Fellaini. 

Opublikowano

do FUT WC kto na napastnika ? Falcao, Cavani czy Sanchez ?

Sanchez. Falcao za wolny, Cavani dziwnie się gra. Sanchez jest szybki przydałoby mu się ciut więcej wykończenia.

Opublikowano

Jaki bramkarz do Ligue 1? Miałem eneyama tots i sirigu i są kompletnymi lebiodami na bramce... Kto jeszcze jest godny polecenia ? Ruffier TOTs ?

Opublikowano

Jaki bramkarz do Ligue 1? Miałem eneyama tots i sirigu i są kompletnymi lebiodami na bramce... Kto jeszcze jest godny polecenia ? Ruffier TOTs ?

Ruffier TOTS lub Ochoa iMOTM.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

BPL kto lepszy na bramkę De Gea czy Mignolet?

Mignolet

Fellaini - najlepszy ŚPD w BPL

lepszy od Yaya Toure ponieważ jest wyższy i silniejszy ;) Polecam

do FUT WC kto na napastnika ? Falcao, Cavani czy Sanchez ?

Falcao lub Sanchez

Ruffier TOTS lub Ochoa iMOTM

77512f97859e.jpg

Opublikowano (edytowane)

Bramka Cech vs De gea i Cech tots vs De gea tots

Cech ZWYKŁY.

Jakoś nie przemawia do mnie CECH TOTS, dlaczego ? 

Miałem go i zwykłego dla testu w 10 meczach CECH ZWYKŁY bronił o wiele lepiej.

Więc myślę, że CECH ZWYKŁY nada się.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Opłaca się kupić Fellaini iMOTM ? 95 000 coins nie jest to wielka suma, ale czy jest jakaś WIELKA różnica między zwykłym Fellainim, a tym iMOTM ?

I czy kupić teraz tego iMOTM czy potem ? Bo cena chyba spadnie :D ale pewny nie jestem.

38d9385a50.png

Edytowane przez Troll`

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Opłaca się kupić Fellaini iMOTM ? 95 000 coins nie jest to wielka suma, ale czy jest jakaś WIELKA różnica między zwykłym Fellainim, a tym iMOTM ?

I czy kupić teraz tego iMOTM czy potem ? Bo cena chyba spadnie :D ale pewny nie jestem.

W defensywie gra tak jak zwykła karta ale jego strzały z dystansu częściej wpadają ;D

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

candreva złoty vs zielony :D fifa world zloty 10 k zielony 35 k przynajmniej takie ceny znalazlem oplaca sie ?

Tak 25K różnicy, a Zielony wymiata :)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

W defensywie gra tak jak zwykła karta ale jego strzały z dystansu częściej wpadają ;D

To zależy już od twojego stylu gry. Na twoim miejscu bym go nie kupował, tylko zmodyfikować jego złotą kartę na defensywnego pomocnika. Na tej pozycji wszystkich miażdży, odbiera większość piłek bez problemu i bardzo dobrze czyta grę rywali.

Opublikowano

To zależy już od twojego stylu gry. Na twoim miejscu bym go nie kupował, tylko zmodyfikować jego złotą kartę na defensywnego pomocnika. Na tej pozycji wszystkich miażdży, odbiera większość piłek bez problemu i bardzo dobrze czyta grę rywali.

Kupiłem i gra świetnie :)

sam zadecydowałem, ale dzięki :D

77512f97859e.jpg