Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możesz znaleźć jakieś tam vpn miesiąc czy dwa za darmo ale są haczyki... obecnie za darmo nawet i po mordzie ciężko dostać

The past has gone

Opublikowano

możesz znaleźć jakieś tam vpn miesiąc czy dwa za darmo ale są haczyki... obecnie za darmo nawet i po mordzie ciężko dostać

vps*

Opublikowano

To nic,  stworzę najpierw dodatki do mojego serwera, by wybił się spośród tych obecnych i dopiero będę szukał dedyka.

A jakiś sprawdzony, wydajny i zarazem tani, którego używaliście/ używacie możecie polecić? (nigdy nie stawiałem dedyka, tylko tworzyłem serwery dla siebie)

Opublikowano

To nic,  stworzę najpierw dodatki do mojego serwera, by wybił się spośród tych obecnych i dopiero będę szukał dedyka.

A jakiś sprawdzony, wydajny i zarazem tani, którego używaliście/ używacie możecie polecić? (nigdy nie stawiałem dedyka, tylko tworzyłem serwery dla siebie)

jeśli szukasz darmowego dedyka to już widzę jak będziesz oszczędzał ;D jeśli nie masz 500 zł miesięcznie na opłacanie dobrej maszyny zapomnij

The past has gone

Opublikowano

Exone.pl jest Bardzo tanie tylko słabe maszyny. Możesz na nim postawić serwer (minimum chyba 25zł kosztuje) i po uczyć się co i jak się robi potem przerzucić się na jakiś lepszy 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Co do nauki, to ja mam w małym paluszku cała mechanikę serwera :), dlatego jestem pewien, że wybije się na samą górę ale jest haczyk :>

Jak to Jooe napisał, muszę oszczędzać, bo ledwo mi na akademik starcza ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...