Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZhyperMU - skad to zdobyc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż kiedyś grałem w ZhyperMU (pirv serwer MU Online) i podczas expa dropiły np: prezęty z których dropiły 

zestakowane SOUL po 10 szt. a teraz wgl się nie spotkałem żeby to dropło. Teraz takie moje pytanie to skąd zdobyć na tym 

serwerze zestakowane SOUL'e ?.

I jeszcze jedno co zrobić z tymi itemkami +10 które się dostaje od takiego NPC jak mu się odda 3 reny ?

Gdzieś je się sprzedaje u jakiegoś NPC i czy coś wgl są warte ??

To pytanie jest dla osób które wiedzą co i jak na serwerze ZhyperMU.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

1. Możliwe, że był to event, że tak soule dropiło.

2. Aby zestakować soule lub blessy idź do Devias i za swiatynią BC obok 1 questa jest tam taki gruby pan, on Ci to zestakuje :)

3. Jeżeli jest to ex +10 to może jest coś warte. :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

1. Możliwe, że był to event, że tak soule dropiło.

2. Aby zestakować soule lub blessy idź do Devias i za swiatynią BC obok 1 questa jest tam taki gruby pan, on Ci to zestakuje :)

3. Jeżeli jest to ex +10 to może jest coś warte. :D

A jeszcze takie pytanie czemu jak ktoś wystawi "sklep" to czasami od niektórych osób mogę te itemy kupić za KASE a czasami nie. ??? Od czego to zależy ???

Opublikowano

Hm... czasami są one w tzw. bugu, czyli, że tylko za jakieś itemki możesz kupić ten przedmiot.

Albo tak mi się zdaje że to może być związane z tym czy osoba która sprzedaje itemki ma w ekwipunku max kasy tj: 2kkk. A jak nie ma max to można kupić za kase ;] ale nie jestem pewien xD

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...