Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak używać google?

superuser99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pochwalony! Zauważyłem, że od jakiegoś czasu (początki internetów) ludzie zapomnieli jak używać darmowej i jednej z najlepszych wyszukiwarek internetowych "google". Więc zamaist zakładać dalej bezsensowane tamaty (takie jak ja i wiekszosc userów) nauczmy się używać "googli"

No to tak ... ciotka wikipedia mówi nam, że google to:

Google- " amerykańskie przedsiębiorstwo z branży internetowej. Jego flagowym produktem jest wyszukiwarka Google, a deklarowaną misją – skatalogowanie światowych zasobów informacji i uczynienie ich powszechnie dostępnymi i użytecznymi"

No to tak... nasza wyszukiwarka znajduje się pod adresem:

www.google.pl

bahk.png

No to tak... w pole oznaczone czerwonym kolorem możemy wpisać frazę której poszukujemy ... moja fraza będzie brzmiała "jak nie zakładać bezsensownych tematów" Następnie klikamy w fioletowe pole....

Po wpisaniu owej frazy wyskoczyło nam takie pole:

mngd.png

I w ten sposób możemy się dowiedzieć jak nie zakładać bezsensownych tematów :)dodatkowo mamy informacje, że w 0,17sek wyszukało nam około 2 330 000 stron ;)

Jest jeszcze jedna opcja "szczęśliwy traf". Polega ona na tym, że po wpisaniu naszej frazy otworzy się nam PIERWSZA wyszukana strona ;)(Kolor żółty na ss)

(jeżeli tutek się spodobał proszę admina o zdjęciu tych kilku % :D)

Opublikowano

Zawsze miałem z tym problemy ale po przeczytaniu twojego poradnika moje życie diametralnie się odmieniło :rolleyes:

34pkv39.jpg

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Bardzo dobry, przejrzysty poradnik! W końcu mogę przeszukiwać internet używając Google! Odmieniłeś moje życie, daje lubie to! :)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

a ty użyj by poszukać odpowiedniego działu na forum skoro tak najprostszej rzeczy nie potrafisz nawet 

jak widać sam kompletnie nawet nie korzystasz i przy okazji dublujesz temat tutoriali dostępnych już na forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Poradnik bardzo przejrzysty, dużo sie dowiedziałem o tym całym Google czekam na inne poradniki !

Nieśmieszne...

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...