Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes Of Magic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam przedstawić nową grę MMORPG, a konkretniej jest to Runes of Magic. Ma ona bardzo ciekawą fabułę. Ponad 2,500 questów, brak n30 :D. Jest jednak jeden minus tej gry. Otóż ma ona 5,8 gb :(, ale cóż się dziwić gdy zobaczyłem ss-y nie zdziwiłem się. Ma ona bardzo dobrą grafikę, oraz fabułę. Jest tam też bardzo dużo klas, oraz skilli :). Osobiście polecam.

To może dam linki :) :

Tutaj macie clienta:

http://www.runesofmagic.com/pl/downloads,client,pl.html

http://www.runesofmagic.com/pl/user,register.html

Screenshots:

http://www.runesofmagic.com/pl/gallery,list1,1,screenshots.html

Filmiki ^^:

http://www.runesofmagic.com/pl/videos.html

2ywfp78.jpg

GG: 8197286

Opublikowano

O ja no to dość dużo ale zaczynam ściągać i wg. mnie nie będzie neo bo jak będą mieli tyle ściągać grę to odpuszczą.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Kurde mam problem bo idzie mi na poczatku po 240kb pozniej spada do 120 rosnie do 150 i spada na 60 a mam neta 2Mb

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

pójdzie mi na procku 1.8??? bo widze min 2.0 ale może pójdzie jak sądzicie?

Pójdzie :). Ja mam 1.8 i leci bez problemowo.

Kurde mam problem bo idzie mi na poczatku po 240kb pozniej spada do 120 rosnie do 150 i spada na 60 a mam neta 2Mb

Na początku (jakieś pierwsze 500 mb) tak jest :). Potem jest już git.

2ywfp78.jpg

Opublikowano

@ a własnie umiecie doładować Diamenty? bo jak chce wbić to klikam dalej i jakis KOD jest do wpisania a chce kupić diamenty bo +60% xD umiecie?

Nie doładowuj diamentów, bo jeszcze nad tym pracują. Znam jednego gościa z team'u także jbc. pytajcie :).

Także Losiu, odpuść sobie narazie diamenty ^^

2ywfp78.jpg

Opublikowano

To żeś wyjechał że nowa gra...

Tylko Polski serwer jest dodany i to wszystko, takie pustki że trudno to określić.

To nie ten sam Runes of magic co kiedyś.

@UP: Podaj może karte graf i ile ramu, bo ta gra ma takie specyficznie wymagania.

Miałem 2gb ramu i karte graf 6100gf zintegrowaną, z wymagań powinno iść jak ta lala, a się cieło.

Pixel shared 2.0 wymagane.

Diamenty od dawna działają. Songo czy tobie się raczej jakieś inne gry nie pomyliły ?

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Nie ściągajcie przez tego FOG Downloadera, bo porażka jest. Do 2gb idzie normalny transfer, a potem spada do 10kb/s.

Chyba, że tak tylko u mnie.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Może zacznę grać, ale mam pytanie:

Czy w tej grze chodzi o bezsensowne masakrowanie potworków, czy gra się skupia bardziej na fabule i questach?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

zacznę grać jak mi się rapplez znudzi B)

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest bardzo ciekawa, gram od powstania gry, lvlowanie wciaga i robienie questow ale jak sie zdobedzie juz te upragnione lvle jest tak zwany end-gaming, dosyc ciekawie rozwiniety, mozna ulepszac swoja postac do woli poprzez kamienie ze statystykami :] Gra jest w miare zadbana, czeste updaty, ciagle jakeis eventy z mozliwoscia zdobywania rzeczy z item shopu no i co jest najlepsze dla ludzi wytrwalych ktorzy nie chca placic za diamenty (okolo 24 zl za 100 diamentow) moga je kupic na AH za golda, tylko trzeba znalezc sposob na zdobywanie go :)

zachecam do gry

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja będe grał juz prawie całe mam, tylko wytłumaczcie mi co mam wpisa jak chce doładowac diamenty i mnie o jakis kod proszą?

reklama w sygnie RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...