Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes Of Magic

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym przedstawić wam grę MMO jaką jest Runes of Magic. Na początek krótka charakterystyka:

•  
  • System Dwuklasowy z ośmioma Klasami i unikalnymi umiejętnościami elitarnymi
  • Indywidualne urządzanie domów i zamków gildii
  • Bogata fabuła oferująca ponad 2.300 misji, w tym cykl opowieści epickich
  • Fascynujące pojedynki PvP na arenie i polu bitwy
  • Ułatwiony transport za pomocą portali i dużego wyboru zwierząt wierzchowych
  • Wymagające walki z Bossami w rozbudowanych, pełnych niebezpieczeństw instancjach do 36 graczy naraz
  • Ciekawe mini-gry urozmaicające codzienną grę
  • Dynamiczny system rzemiosła i dostosowane do preferencji użytkownika przedmioty
  • Systematyczne, kompleksowe, darmowe aktualizacje z nowymi wątkami gry
  • Free-to-Play: darmowa gra i darmowy download

Wersja polska pojawi się najprawdopodobniej już w poniedziałek, a tu kilka screenów i film z innych wersji:

runes-of-magic-dark-cave.jpg

runes-of-magic-axe.jpg

runes-of-magic-character.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ghTR5e2-5Zc&feature=related

Ja zamierzam grać od poniedziałku (wejście polskiej wersji, umiem angielski...), pewnie zacznę od rogue'a, a nad drugą klasą wciąż się zastanawiam.

Wy też będziecie grać? Jaką klasę wybierzecie? Co wam się w grze podoba?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak ma być po polsku to odpada odrazu bo będzie za dużo noobów :)

z tego co widzę to jest to jakaś kopia wow'a bo wszystko jest zajebiście podobne ale nie chce mi się rozpisywać co bo to jest prawie wszystko.

Opublikowano

Ja dalej mam nadzieję, że nie zmieni się to w drugiego metina, ale jest też wersja angielska, więc można grać i tam.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pewnie wszyscy tydzień będą bić 8 lvl, najcenniejsze przedmioty wyrzucą na ziemię i nie zrobią żadnej misji :D

Pogoogluję zaraz o tym i jutro zagram :D

Opublikowano

Nie plagiat tylko dobra alternatywa, no ale jak ktoś się upiera to może i tak to nazywać. Grałem kiedyś i chyba mam jeszcze na kompie instalkę. W PL'a grać będę na pewno, priest a nad drugą klasa się zastanowię. Co do tzw. neo kidów, są one nieodzowną częścią każdej gry MMORPG. W jednej grze jest ich mniej w drugiej więcej. Wątpię żeby zaraz cała populacja mEtina przeniosła się na ROM'a.

Btw. Dzięki za info. A start jest 16 Lutego tj. wtorek.

@Edit: Co tych metinowców w ROM'ie. Questy w RunesOfMagic nie są tak banalne jak w mEtinie. Nie ograniczają się tylko do: "Zabij 15 psów". Tutaj trzeba troszkę pobudzić szare komórki i pomyśleć. Myślę więc że żadnemu graczowi pokroju metina nie zachce się głowić kiedy można przecież grać w banalną grę jaką jest Metin2.

off

Opublikowano

Nawet na wikipedii piszę, że to plagiat WoW'a :D

Gra jest wzorowana na świecie World of Warcraft i Ultima Online.

Wzorowany =/= plagiat. A zresztą za WoW'a się płaci miesięczny abonament (oficjalne serwery), tu grasz za darmo.

Jak instalka będzie ~1 gb, to ściągnę^^

zobaczę co to jest :D

Angielska wersja waży 5,2GB, więc tu będzie podobnie + pewnie jakieś patche przy uruchamianiu gry.

Km5iG.png

Gość Mounthains
Opublikowano

z tego co widzę to jest to jakaś kopia wow'a bo wszystko jest zajebiście podobne ale nie chce mi się rozpisywać co bo to jest prawie wszystko.

i dobrze, będę miał mniej roboty w dziale ;)

i tak WoW jest lepsze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bzdura .... ta gra w ogole nie jest podobna do wow'a ... wiadomo jak to w MMO cel jest ten sam, lvle potem gear ale gra jest zupelnie inna niz wow, na poczatku moze byc zludzenie ale po 2 tygodniach gry kazdy powie ze jest to zupelnie cos innego ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...