Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zwrocic postac po reworku?

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie .

Mam kassadina po reworku i chce go zwrocic mimo to ze dalej jest tak samo dobry i nie uwazam ze jest useless jak reszta bo bije tak samo tylko ze bez silence ale mimo to nim nie gram czesto i chce go zwrocic.

Opublikowano

moze ktos mi napisac po angielsku  ze kassadin i heimerdinger mi sie nie podobaja itp. bo chce do angielskiego supporta napisac a moj angielski nie jest zbyt rozbudowany by ktos mogl mnie zrozumiec .

Edit. Napisalem sam xD troche sie jednak wysililem bo nizej byly napisane jakie powody moga byc refundu ...

Opublikowano

wydane sa juz napisalem to riotu angielskiego po najszybciej odpisuja zeby mi oddali kase za postacii . 

@Down. Ta slyszalem ze szybciej odpowiadaja za to polski support rzadko odpowiada w niedziele .

Opublikowano

A nie masz juz zetonow na zwroty? W sklepie ostatnia opcja.

Po co wydawać żetony, skoro jest okazja oddać postać za darmo?

@top: Dlaczego do angielskiego supportu wysłałeś, jest w ogóle jakaś różnica? :P

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@Up

w angielskim odpisuja do 8h

A w polskim odpisują nawet do 5h(przy zwrocie yi 6h a kassy 5,5, heimera około 6, koledze w 4,5h)

@

Jeden pies czy piszesz do polskiego czy do angielskiego, oba szybko odpisują...

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie, nie ma znaczącej różnicy w tym. Do jest support, a odpisują kiedy odpiszą na inne zgłoszenia. Wydaje mi się że na angielskim możesz nawet dłużej czekać. I pewnie gdy Ci odpiszą pójdziesz do Google Tłumacza co nie? To powodzenia! xD

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...