Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z typem podlizuje się do dziewczyny...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko to znowu ja! Tym razem mam problem z takim typem otóż moja była dziewczyna chcę do mnie wrócić bo uświadomiła sobie że przy mnie może sobie życie ułożyć, więc chodzi o takiego ziomka co cały czas się podlizuje do niej nie dość że jest niższy od nas o 10 cm młodszy itd  to jeszcze sapie do mnie ale mówię "Inwalidów nie bije" a ona mu dała kosza już dwa razy i ma go w dupie ale ten ziomek mnie denerwuje co dzień coś kombinuje, serio powinien dostać coś tego? grr nie propaguje nienawiści ale sam mi pisał że mi wjebie a co do czego nie było go :(

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Pierdolonij go w szkole o ziemię.

Jak wstanie to mu popraw a jak nie wstawnie to tez mu jebnij jeszcze 1.

Opublikowano

@UP NO TAK ale on tak sapie że szkoda gadać, a jak mu bym wpierdziel to zaraz policja - a ja 4 lata starszy    wiec za pobicie bym dostał sąd i brak dostępu do wojska tzn nie mógłbym zostać żołnierzem... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Co Ci da jego pobicie? Satysfakcję na 5 minut? Takie zachowanie pokaże tylko jaki to jesteś dziecinny(nie jest to skierowane prosto do Ciebie, ale tak by było) i na pewno tym dziewczynie nie zaimponujesz. Czasem po prostu trzeba zachować się trochę dojrzale i patrzeć na niektóre sprawy z przymrużeniem oka.

@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ Ochronić? Co ma bicie z jakiegoś błahego powodu, do obrony np. w zagrożeniu życia?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

pizdnij go raz a porządnie w łeb  ;)

moze skonczy swoje gierki  xD

@up,

to zalezy jaka to dziewczyna, bo w ten sposob dajemy poczucie dziewczynie bezpieczenstwa, ze jestesmy w stanie ją obronic

Opublikowano

Co Ci da jego pobicie? Satysfakcję na 5 minut? Takie zachowanie pokaże tylko jaki to jesteś dziecinny(nie jest to skierowane prosto do Ciebie, ale tak by było) i na pewno tym dziewczynie nie zaimponujesz. Czasem po prostu trzeba zachować się trochę dojrzale i patrzeć na niektóre sprawy z przymrużeniem oka.

z tym masz racje, nie ma sensu w ogóle bić takie osoby bo to nic nie da... :)   

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Bić nie da.. Lecz jak poślesz go na wózek lub zakopiesz żywcem da...

Zhakuj mu kompa, lub go po prostu ignoruj. A jak się nie da to kluczem po mordzie.

@down
Słuchaj. Masz k*rwa problem to się go pozbądz. Naucz go normalnie by się odczepił. W ogóle takie rady piszesz na forum. Większa cześć odpowiedzi będzie bez sensu. Więc się zastanów. Rozważ wszystkie opcje, lecz uderzenie go w twarz/brzuch jest najlepszą.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Bić nie da.. Lecz jak poślesz go na wózek lub zakopiesz żywcem da...

Zhakuj mu kompa, lub go po prostu ignoruj. A jak się nie da to kluczem po mordzie.

ja pisze na poważnie -,-   jedynie co to ignorowanie ;x tak to jest że gimbaza sapie -,- jezu takie to sa dzieci teraz

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ja Bym Poprostu Spokojnie, Pacyfistycznie... Wytluma...

Wyj**al ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

@ConnaS Nie oceniaj zachowania po wieku. ;) Znam osoby, które są dość młode bo po 14-15 lat, a potrafią się zachować lepiej niż nie jeden dorosły. Zrób tak jak mówię - nie zwracaj na niego uwagi. Sam jakiś czas temu byłem w podobnej do Twojej sytuacji, tylko, że nie chodziło tu zbyt o dziewczynę, tylko o przyjaźń(damsko - męską). Zbyt przejmowałem się innymi, a dziewczyny niezbyt przepadają jak się jest o nie zazdrosne. Fakt, może to czasem lubią, ale nie aż tak cały czas. Na czym się skończyło? Na tym, że przyjaźń się rozpadła i nie łatwo już to naprawić. :x Więc uwierz, wiem co mówię. ;) Potem jeszcze byś żałował, że do tego doszło, bo popełniłeś jeden mały błąd.

~ W skrócie: Zazdrość niszczy wszystko.

@Edit: Po za tym jak ma się między Wami ułożyć to się ułoży i nic dla Was nie będzie przeszkodą. Tym bardziej byle jaki chłopak, który nie powinien być dla Ciebie zagrożeniem.

@Edit2: Dostałem raport z prośbą o zamknięcie tematu, ale zostawię go jeszcze. Może ktoś da Ci jeszcze jakieś dobre rady nt. " dobrego związku " bo ich nigdy nie za mało. :)

Opublikowano

@up wiesz ogólnie to nie ma żadnego zagrożenia ale jak nie byłem obecny w jej życiu przez 5 miesięcy to on działał, próbował ale ten chłopak nie wiem ma  z 15 lat i  taki palacz melanżownik itd to kobiet zwraca się chamsko(wiesz niektórym to imponuje) , taki typowy gimnazjalny kozak a ja? pełna kultura nie pale nie pije, szacunek nie licząc paru wyjątków,  po prostu nie jestem jak ta gimbaza  mimo ze jak chodziłem do gim to już takie coś istniało. Ogólnie spał do mnie przez internet to pewnego dnia się ubrałem wchodzę do gimbazy w pełnym mundurze czekam na niego pod klasą by pogadać a ten nie poszedł na lekcje jak mnie widział i troche mi szkoda takich dzieci -,- 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@ConnaS To zachowanie/charakter trochę jak ja - bez nawyków. :P Jeśli słaby z Niego podrywacz to niewiele na Nią wpłynął, więc możesz być spokojny. Jeśli nawet by Nim był to też nie powinieneś się tak martwić. Ta Twoja dziewczyna też na pewno ma rozum i potrafi wybrać co dla Niej dobre, czyli w tym przypadku pewnie Ty. No chyba, że jednak myśli kim innym, to na to już nie ma żadnej rady. ;_; Lecz to już rzadkie przypadki.

Opublikowano

@up najlepsze jest to że takie 12-15 szpania się piciem paleniem,chamskim zachowaniem, nie będę ukrywał ona chodzi do 3gim ale jej myślenie nawet mnie przerasta w sensie że zajmuje się domem itd patrzy realnie na świat ale ten typ cały czas coś -,- a ja? pełen szacunek prawie do wszystkich,nie karany, nie będę mówił jaki jestem bo ten kto mnie zna wie jaki jestem, zawsze służę pomocą itd wiadomo jaki ktoś jest gdy ma kulturę do wszystkich, a takie dzieci jak on? moim zdaniem powinny być w jakimś stopniu tępiony albo coś ;x  @up  Masz szacunek za to że taki jesteś! bo w tych czasach jest bardzo mało takich osób jak my.

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Yay! :D Szkoda, że nikt tego nie docenia. :x Wracając do tematu jak tak o Nim gadasz, to teraz mam 100% pewność, że możesz się w ogóle nie przejmować. Taka osoba nie jest w żadnym stopniu dla Ciebie konkurencją. 

Opublikowano

@up ale popatrz zauważyłem że teraz są takie czasy że dziewczyny wolą tych pedałków ale tych naprawdę pedałków wiadomo o co chodzi,a prawdziwego mężczyznę na bok, takiego co robi niespodzianki stara się cały czas, nawet na swoim przykładzie przyznam się że bardzo mi zależy i cały czas pokazuje jej jak bardzo ją kocham, robie niespodzianki... a czytając aska tych dziewczyn to aż płakać się chcę z ich głupoty, bo gdyby wojna się zaczęła to te pedałki nic nie zrobią. 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@ConnaS Tutaj to już lekka zmiana tematu, bo już mowa o stylu, a nie charakterze. W tym zbyt nie mam zdania. Każda dziewczyna jest inna. Co do niespodzianek to też lepiej nie przesadź, bo to w pewnym sensie " słodzenie ", a to też się z czasem nudzi.

Opublikowano

Skoro uważasz, że temat już został wyczerpany to go zamknę. Jeśli jednak chciałbyś poznać jeszcze jakieś inne opinie innych to napisz mi na pw - otworzę go.

//Swoją drogą takie gadanie nakłoniło mnie do zmiany czegoś w życiu. :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...