Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję Pomoc przy serwerze

Gość `Vendetta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję swoją pomoc przy serwerze aktualnie mam do zaoferowania:

-Lib na poprawione PT na game 34083

-W pełni połatane game34083

-Całkowite zabezpieczenie przed BSem ( nie te pierdoły z MPC )

*Indywidualne zamówienia na skrypty python/questy/game (Tylko większe nie oferuję byle pierdół.)

Kontakt:PW na MPC. GG:46056081

Do moderatorów:Nie jest to oferta handlu przez MPC.

Opublikowano

nie polecam flołrajna, złodziej oszust krętacz kto zna wie o czym mówię :)

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

nie polecam flołrajna, złodziej oszust krętacz kto zna wie o czym mówię :)

Dobra multi nie musisz hejcić.

Podpierdoli i spierdoli. Tyle w temacie.

Puk puk ? Kto tam Paweł B... :x

Ej Paweł miałeś wrzucać pliki astorii? Nie widzę ich do tej pory coś się stało ? Jakieś przeszkody?

Opublikowano

Rowniez polecam, a co do tamtych 2 wyzej, macie wyobraznie :)

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Ej Paweł miałeś wrzucać pliki astorii? Nie widzę ich do tej pory coś się stało ? Jakieś przeszkody?

532df283355d7.png

Coś jeszcze?

Opublikowano

31 Grudzień.A teraz jest?...

Teraz masz 14-naście lat i 3 miesiące więcej. Poza tym nadal jesteś tym samym dzieciakiem podobnym do Brudasa ;-)

Ps. jak tam Avestia? Twierdzisz, że dużo się zmieniło przez te 3 miesiące?

Opublikowano

Teraz masz 14-naście lat i 3 miesiące więcej. Poza tym nadal jesteś tym samym dzieciakiem podobnym do Brudasa ;-)

Ps. jak tam Avestia? Twierdzisz, że dużo się zmieniło przez te 3 miesiące?

Teraz mam 15 i 3 miesiące więc elo.Co mam do avestii bo nie kminię?

Opublikowano

pierwszy raz się z tobą Tevan zgodzę, jeszcze raz nie polecam, podbija sobie temat z multi kont :)

Opublikowano

Teraz mam 15 i 3 miesiące więc elo.Co mam do avestii bo nie kminię?

Czekaj, averia ;_;

pierwszy raz się z tobą Tevan zgodzę, jeszcze raz nie polecam, podbija sobie temat z multi kont  :)

Osz w pizdę, tyle wygrać.

Btw. pierwszy raz od wielu miesięcy zobaczyłem swój nick ;_;

Opublikowano

Czekaj, averia ;_;

Osz w pizdę, tyle wygrać.

Btw. pierwszy raz od wielu miesięcy zobaczyłem swój nick ;_;

No dobrze.

pierwszy raz się z tobą Tevan zgodzę, jeszcze raz nie polecam, podbija sobie temat z multi kont :)

Lel... Jak multikonta to zgłoś.

Opublikowano

Dobra multi nie musisz hejcić.

będę hejcił wiesz za co, averia to syf, oddam za 5 gruszek  -.-

Opublikowano

będę hejcił wiesz za co, averia to syf, oddam za 5 gruszek  -.-

Przecież na MPC była więc lol ?.Zamiast spinać wejdź na stare gadu bo widzę nieźle odjebało.

Opublikowano

Przecież na MPC była więc lol ?.Zamiast spinać wejdź na stare gadu bo widzę nieźle odjebało.

to nie mogę oddać jak na mpc była ? helloł

Opublikowano

Nie polecam. Jak coś daje to kradzione albo zbugowane. Jedyne co umie (podobno) to C++. Flourine to największy gimbus i złodziej ever na mpcforum. Dwa miesiące temu prosił mnie, żebym mu zmienił klucze w bince...

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Nie, bo Flou będzie płakał i pobiegnie do mamy.

Tak już biegnę.Pytasz o averię a jak było z tymi twoimi syfami 50online?Ja przynajmniej miałem na averii 1k rekordzik :>

Opublikowano

Polecam, dobry typek ;)

Multi nie spam, bo jesteś zwykłym "gownem", ktory sie uwaza za choy wie kogo. Nie napiszesz prostej rzeczy, a w mordzie taki mocny. Ciekawie jaki w rl jestes, pewnie od kazdego po ryju dostajesz, ale nie wazne, jakos nie interesuje mnie Twoje kiepsie zycie, tyle ode mnie.

P.S. Multi lepszy nie jestes, bo same gowna tworzysz ;)

Opublikowano

Tak już biegnę.Pytasz o averię a jak było z tymi twoimi syfami 50online?Ja przynajmniej miałem na averii 1k rekordzik :>

A ja przynajmniej utrzymałem serwer przez 3 miesiące, widać co dla Ciebie było ważniejsze, widać jak żałosny jesteś ;-)

Opublikowano

Polecam, dobry typek ;)

Multi nie spam, bo jesteś zwykłym "gownem", ktory sie uwaza za choy wie kogo. Nie napiszesz prostej rzeczy, a w mordzie taki mocny. Ciekawie jaki w rl jestes, pewnie od kazdego po ryju dostajesz, ale nie wazne, jakos nie interesuje mnie Twoje kiepsie zycie, tyle ode mnie.

P.S. Multi lepszy nie jestes, bo same gowna tworzysz ;)

takie gówna jak ty jebie z łokcia (chcesz to łatwo możesz sprawdzić), nie znasz mnie to nie oceniaj myślisz że chodzisz do gimbazjum i ci wszystko wolno ?  o.O

#koledzyflołrajnaatakujo

Opublikowano

A ja przynajmniej utrzymałem serwer przez 3 miesiące, widać co dla Ciebie było ważniejsze, widać jak żałosny jesteś ;-)

No wiesz hajs przede wszystkim.

Opublikowano

Tak, wiem, najlepsze jest to, że Ty, Pizders i kilka innych osób byście za kilka zł rodziców sprzedali.

Albo nie, Ty w sumie nie, przecież Ty byś bez nich sobie w życiu nie poradził ;_;

Opublikowano

ty coś o tym wiesz, kradnij dalej a może coś ci się uda :) nie chwal się averią bo była Aska a ty byłeś tylko jego przydupasem, wykorzystał cię i wyjebał jak śmiecia ale multi zawsze złe rady daje, dlaczego mnie to nie dziwi  -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...