Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję Pomoc przy serwerze

Gość `Vendetta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie gówna jak ty jebie z łokcia (chcesz to łatwo możesz sprawdzić), nie znasz mnie to nie oceniaj myślisz że chodzisz do gimbazjum i ci wszystko wolno ?  o.O

#koledzyflołrajnaatakujo

Jebiesz z lokcia, swoim booterem za 13 zl? Booter max 100sec ataku, smiech. Dziwne, ze Ci dali. Uwierz, ze juz Ciebie poznalem dobrze, Ty mnie moze nie, ale ja Ciebie tak. Spoko, ale gimbaze juz dawno skonczylem, nie to co Ty. Jeszcze gowno w glowie.

Apropo, dlaczego sadzisz, ze skoro polecam flourine, to musze byc jego znajomym?, a moze sie nie znamy? 

Jestes smieszny czlowieku, najpierw pomysl 10 razy co piszesz, a pozniej pisz.

Opublikowano

Tak, wiem, najlepsze jest to, że Ty, Pizders i kilka innych osób byście za kilka zł rodziców sprzedali.

Albo nie, Ty w sumie nie, przecież Ty byś bez nich sobie w życiu nie poradził ;_;

Nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie.I nie porównuj mnie do Danielo :>.Multi come gg

Opublikowano

Jebiesz z lokcia, swoim booterem za 13 zl? Booter max 100sec ataku, smiech. Dziwne, ze Ci dali. Uwierz, ze juz Ciebie poznalem dobrze, Ty mnie moze nie, ale ja Ciebie tak. Spoko, ale gimbaze juz dawno skonczylem, nie to co Ty. Jeszcze gowno w glowie.

Apropo, dlaczego sadzisz, ze skoro polecam flourine, to musze byc jego znajomym?, a moze sie nie znamy? 

Jestes smieszny czlowieku, najpierw pomysl 10 razy co piszesz, a pozniej pisz.

teraz pokazałeś swój iloraz inteligencji a raczej jego brak, jak można polecać kogoś kto miał 5 serwerów i na każdym coś rozjebał, zjebał lub go wyjebali ?  o.O

ps; następnym razem pomyśl zanim coś mi napiszesz bo inteligenty to ty nie jesteś  -.-

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

teraz pokazałeś swój iloraz inteligencji a raczej jego brak, jak można polecać kogoś kto miał 5 serwerów i na każdym coś rozjebał, zjebał lub go wyjebali ?  o.O

ps; następnym razem pomyśl zanim coś mi napiszesz bo inteligenty to ty nie jesteś  -.-

Jego serwer, robi to co chce, tak? Moze i nawet sobie kazdego ojeb*c z eq, jak by chcial. Nikt mu nie zabroni. Widac, ze jak byles maly, to ktos Cie musial dobrym mlotem uderzyc.

Opublikowano

Jego serwer, robi to co chce, tak? Moze i nawet sobie kazdego ojeb*c z eq, jak by chcial. Nikt mu nie zabroni. Widac, ze jak byles maly, to ktos Cie musial dobrym mlotem uderzyc.

aha teraz wszystko jasne, jego serwer może okradać ludzi którzy mu zaufali oraz na te pieniądze ciężko pracowali, pozdrawiam i zazdroszczę ci podejścia do życia :)

Opublikowano

aha teraz wszystko jasne, jego serwer może okradać ludzi którzy mu zaufali oraz na te pieniądze ciężko pracowali, pozdrawiam i zazdroszczę ci podejścia do życia :)

Skoro życie virutalne bierzesz za realne, no to zycze Ci szczescia. Ile juz dziewczyn miales w necie? =D 15? 40? i pewnie sie ruchacie przez skype, no nie?:3.

Dobrze ujales swoje zycie, ale moje tak nie wyglada. Wole sobie wyjsc na miasto

Opublikowano

Nie polecam, zwykły złodziejaszek i krętacz, ten kto miał z Nim styczność  to wie :]

Opublikowano

Skoro życie virutalne bierzesz za realne, no to zycze Ci szczescia. Ile juz dziewczyn miales w necie? =D 15? 40? i pewnie sie ruchacie przez skype, no nie?:3.

Dobrze ujales swoje zycie, ale moje tak nie wyglada. Wole sobie wyjsc na miasto

aha znasz mnie lepiej niż ja sam siebie, przypominam iż nie jest to temat o mojej osobie więc leci raport, co do dziewczynek to nie liczyłem ale z 30 lajtowo było  -.-

Opublikowano

aha znasz mnie lepiej niż ja sam siebie, przypominam iż nie jest to temat o mojej osobie więc leci raport, co do dziewczynek to nie liczyłem ale z 30 lajtowo było  -.-

To dobre życie masz. Raport? po przeczytaj najpierw, to co napisales sam :3.

Opublikowano

To dobre życie masz. Raport? po przeczytaj najpierw, to co napisales sam :3.

nom na życie nie narzekam, hajs się zgadza :) 

Opublikowano

nom na życie nie narzekam, hajs się zgadza :)

To powodzenia Ci zycze, tylko nie chcacy w komputer nie wejdz, bo jeszcze utkniesz tam. Hajs, kradziony pewnie, ale dobra.

Ja mykam, chcesz cos, to pisz na PW. Elo ;)

Opublikowano

To powodzenia Ci zycze, tylko nie chcacy w komputer nie wejdz, bo jeszcze utkniesz tam. Hajs, kradziony pewnie, ale dobra.

Ja mykam, chcesz cos, to pisz na PW. Elo ;)

tak masz racje, hajs oczywiście kradziony jak by mogło być inaczej, nom idź po już po 22, mama komputer do szafy zamyka na noc ?  -.-

Opublikowano

Nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie.I nie porównuj mnie do Danielo :>.Multi come gg

Mam się bać?

Mateuszek taki posłuszny, że już się godzić z Multim chce, to takie żałosne :D

Polecasz kogoś nie znając go? Gratuluję.

Opublikowano

tak masz racje, hajs oczywiście kradziony jak by mogło być inaczej, nom idź po już po 22, mama komputer do szafy zamyka na noc ?  -.-

Ja potrafie wyjsc sobie na dwor na nocke, nie to co Ty, ze mama zabroni ;).

Opublikowano

Ja potrafie wyjsc sobie na dwor na nocke, nie to co Ty, ze mama zabroni ;).

dobrze wiedzieć, dojebałeś mi ostro ide z mpc.. :(

Opublikowano

Tak, wiem, najlepsze jest to, że Ty, Pizders i kilka innych osób byście za kilka zł rodziców sprzedali.

Albo nie, Ty w sumie nie, przecież Ty byś bez nich sobie w życiu nie poradził ;_;

Gruby fakt faktem to Ty okazałeś się fałszywą kurwą a nie ja w przypadku cavisa i skończ pierdolić że wiszę Ci kase za coś co Ci się nie należało bo GÓWNO robiłeś totalne kurwa gówno. tak doradziłeś że maszyna ze sprintu jest taka zajebista to dałem 300zł + 2 reinstalle na freebsd bo oczywiście spierdoliłeś to cioto = prawie 500zł więc skończ pierdolić że Ci kase lece bo to jest żałosne. po drugie jesteś kurwa takim liściem że chuj a matke to Ty byś sprzedał prędzej a nie ja ;)

#paweł #b4rtn1k #to #cw3l #znasz #to #ziomuś #??

Opublikowano

Gruby fakt faktem to Ty okazałeś się fałszywą kurwą a nie ja w przypadku cavisa i skończ pierdolić że wiszę Ci kase za coś co Ci się nie należało bo GÓWNO robiłeś totalne kurwa gówno. tak doradziłeś że maszyna ze sprintu jest taka zajebista to dałem 300zł + 2 reinstalle na freebsd bo oczywiście spierdoliłeś to cioto = prawie 500zł więc skończ pierdolić że Ci kase lece bo to jest żałosne. po drugie jesteś kurwa takim liściem że chuj a matke to Ty byś sprzedał prędzej a nie ja ;)

#paweł #b4rtn1k #to #cw3l #znasz #to #ziomuś #??

#potwierdzoneinfo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...