Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diax

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu udało Ci się wkroczyć do diamentowych szeregów,teraz powoli,powtarzam powoli do ligi challegnerowej razem z Twoim e-bratem Szymiciem !

Opublikowano

duo z czelendzerem i mysli ze kozak

Ile Ci zapłacił za wygraną serie ?  xD

D1 i znowu na westa ?

Gratz.

Opublikowano

Ile Ci zapłacił za wygraną serie ?  xD

D1 i znowu na westa ?

Gratz.

Nieee, nie mam jakoś RP i poprostu gram obecnie sobie na EUNE. Jak coś mi się nie posoba mogę sie zawsze wrócić. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Graty, tylko żebyś nie jechał na BoLu jak pewnien moderator tego działu i będzie gicior.

Propsy Dawidzie B.

Opublikowano

gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz i powodzenia dalej :**

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ty dobijaj do challengera, i zbieraj na rp bo cię jak debil na EUW szukam, a tu niespodzianka.

Opublikowano

Graty, tylko żebyś nie jechał na BoLu jak pewnien moderator tego działu i będzie gicior.

Propsy Dawidzie B.

b%C3%B3l-dupy.jpg

Gratki, leć dalej. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Oglądałem wasz ostatni mecz jak grałeś Cait z Nidzgorem, który ładnie napierdalał na bolu, ahh te piękno combo raz na pantheonie, który ci zgankował, iście zajebiste.

Opublikowano

Oglądałem wasz ostatni mecz jak grałeś Cait z Nidzgorem, który ładnie napierdalał na bolu, ahh te piękno combo raz na pantheonie, który ci zgankował, iście zajebiste.

dzieki staralem sie

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

KURWA PRZESTANIESZ KASOWAĆ MOJE POSTY?

Wstydzisz sie kurwa ze ten ziomlo ci na bolu gry wygrywa a ty sie jeszcze tym chwalisz kasuj te posty do woli bede pisał nowe jak ci tak bardzo zalezy

Opublikowano

KURWA PRZESTANIESZ KASOWAĆ MOJE POSTY?

Wstydzisz sie kurwa ze ten ziomlo ci na bolu gry wygrywa a ty sie jeszcze tym chwalisz kasuj te posty do woli bede pisał nowe jak ci tak bardzo zalezy

przecież ludzie wtajemniczeni wiedzą, że wanosz przelewa gruby hajs nidzgorowi za boosting.

b%C3%B3l-dupy.jpg

Raz, zostałem poproszony o dwie gry, czemu nie? Dwa, alpen przestań świrować bo kodu na skin nie dostałeś. Trzy, od kiedy dwie gry, które nawet nie były rozegrane bo ja chciałem, to boosting? Wiem krzyształowyy (Alpen) że Gold jest trudny, ale wyżalić się możesz w inym temacie, lub przed lustrem. Cztery, leje na to, czemu? Ból dupy. Życie jest krótkie, nerdy.

BTW Czego mam się wstydzić, że odkąd zacząłem grać swoimi championami, wbiłem w 6 dni diament? O takk.. 

Opublikowano

Nordic więc nic konkretnego no ale gratuluje ^ ^ : P

Miałem diament na euw, zanim się tu przeniosłem. Obecnie drugi na eune.

PS

HX1bGBK.png

Ja cię krece, sama syndra, sama cassiopeia w tych championach. o.O

Opublikowano

A co to nie prawda ;/ ?

nie tak samo wszędzie

@@ gz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...