Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się znowu grać?

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyjemnie się gra :)

Mam łuka 74 (prawie 75 xD) i kaska leci :)

Medal na 30dni (5kk), lekki u5+7 (8kk), upałem WK do+5 (+/- 4kk), no i kupiłem sobie wróżki (3kk)

Cała ta suma to ok. 20kk, jakieś 2 tyg zbierania + 0zł w nosmallu :)

Wystarczy mieć chęci do gry i tyle. NM był jest i zawsze będzie. Kiedyś jak dodawali krzaki to nikt się nie srał, teraz jak dodadzą co kolwiek to od razu odbyt wam się na forach kurczy...

Tak ciężko iść dropić piórka przez godzinę w rytmach dobrej muzyki i chodzić systematycznie na BB?

Wielce mi problem, 1kk dziennie to same piórka i wcale nie 24/7 tylko 2, 3 godziny z przerwami :)

Co do graczy.

Co to za pytanie? WSZĘDZIE są ludzie fajni i ldzie irytujący. Mam kolegę 93lvl który jest naprawdę spoko, znamy się już 3lata i znajomość to nie tylko nostale (tematy)

Jest też i Alten :) 90+ nadęty szpaner który wyzywa wszystkich za byle co :)

Znam wielu fajnych ludzi z NT jak i wielu !@#$@...

Tak więc w czym problem?

Tak opłaca się grać jeśli chcesz grać dla zabawy a nie dla zysku.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Bądźmy szczerzy i napiszmy że się nie opłaca....

Kiedyś ta gra miała klimat ... Teraz praktycznie już nic w niej nie widzę ....

Wolałbym żeby było tak jak na początku bez LoDu bez tego gówna w NM .....

Wole expić 50 lvl pół roku i być bardziej doświadczony niż 70 lvl który wbił w 2 tyg <3333

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ah jak ja pamiętam czasy kiedy ludzie narzekali ze na uk lod jest cały czas a u nas prawie wgl.

Opłaca się wrócić. Łatwo można zarobić, zawsze jest co robić (glaca, arena, misje czy nawet próba jakiegokolwiek zarobku a sposobów.na to jest w cholerę i ciut ciut)

Ciągle sporo osób pomaga (ja.zawsze chętnie) jednak są tacy którzy się wyzywają i wszystko im przeszkadza.

A jeżeli chodzi o nm: potrzeba Ci czegoś z tamtąd zrób sobie reffy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli zaczniesz to tylko na Enigmie prawie wcale osób. dwa razy tańsze all itemy niż na avalonie. Jak cos nie zwaracaj uwagi na FAM rosomaki. To nie jest FAM tylko zbiór dzieci expa ND i idiotów.

Opublikowano

Ludzie, zamknijcie sie prosze, nic o tej grze nie wiecie a mowicie. Macie bol dupy ze jest nosmarket? Bez niego ta gra by nie powstala, dzieki ludzia ktorzy laduja mozna zarobic nawet 100kk. Poprostu trzeba umiec grac i tyle.

Po tym co piszecie wnioskuje ze nawet 80 lvl nie wbiliscie. Gra nie upada, jest tak samo, wrecz lepiej poniewaz masz pewnosc ze serwery nie padna szybko. :3 

Co do wyboru serwera, na Avalonie jest najlatwiej zaczac, na engimie oraz finesi w nosbazarze nie ma prawie wyboru.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nostale zmieniło się trochę.

Dodano nowe Karty Specjalisty

-Do maga : Posejdon oraz Vulcano

-Do łucznika : Zwiadowca i Ognisty Kanionier

-Do wojownika : Gladiator oraz Bojowy Mnich :)

Tak jak wielu ludzi wspominało , za duży nacisk na nos market :)...

A to czy będziesz grać znów  w nostale , to już tylko twój wybór ...

:D Siemanko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...