Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupować na ovh?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Chciałbym kupić VPS'a na hostingu ovh.pl.

Tylko, że potrzebuje pomocy w wyborze tego hostingu.

Więc pytam was xD

Interesuje mnie oferta VPS Classic 4. za 80 dyszek (prawie) 8 GB RAM <3 a i procek niezgorszy.

Czy to dobry hosting? Nie ma problemów? Dostęp do pomocy jako taki jest?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Tak, mam w ovh kilka dedyków i wszystko ładnie działa ;)

Ovh to dobra firma ma anty ddos itp. pomoc chyba także ci udzielą lecz wszystkiego ci nie skonfigurują :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Polecam Ci ovh, kiedyś tam miałem swój serwer. :)

> Vernex <

Serwer Survival+Guild!

Minecraft 1.7.2!

Zapraszam :-)

Opublikowano

SprintDataCenter moim zdaniem dużo lepsze.
Ale jeśli Panowie up doradzają to oczywiście :)
O ile się nie mylę OVH ma opłaty instalacyjne a SDC nie + lepsze FireWalle ma SDC.

Opublikowano

@UP

Ovh ma takie opłaty?

Mnie stać na samo kupno i  nie mam zamiaru płacić za coś, co sam mogę zrobić.

Please, powiedzcie mi, że @UP się myli. xD

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

SprintDataCenter moim zdaniem dużo lepsze.

Ale jeśli Panowie up doradzają to oczywiście :)

O ile się nie mylę OVH ma opłaty instalacyjne a SDC nie + lepsze FireWalle ma SDC.

Co ty człowieku gadasz SDC to gówno masz wgl pojęcie co to firewall ? w sdc masz blackholing poczytaj sobie co to jest, jeśli ci się włączy zapora blackhola to masz odcięty automatycznie dedyk i nic nie możesz zrobić prócz czekania aż dedyk znów zacznie ci działać ;)

Opublikowano

A czy mają oni takie coś jak Mintshost?

Że mogą zerwać umowę z użytkowniami bez zwrotów kosztów? (Albo bez zwrotów kosztów za cokolwiek się tam stanie?)

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

A czy mają oni takie coś jak Mintshost?

Że mogą zerwać umowę z użytkowniami bez zwrotów kosztów? (Albo bez zwrotów kosztów za cokolwiek się tam stanie?)

Jest takie coś jak support, możesz tam zadzwonić i się wszystkiego dowiedzieć :)

Opublikowano

SPD jest badziewne , koleś który odpiera nie ogarnia życia. Wg mnie ovh ma najlepsza ofertę a poza tym cena jest również dobra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...