Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Autorski Silnik Minecraft "Your Crafter" | Najlepsza Optymalizacja | Prostota | Wszystko Po POLSKU!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UpUp

To powiedz mi ECLC. Jesteś jedyną osobą, która podważa wiarygodność kristi.

To jest bardzo wątpliwe.

A poza tym napisałeś "współpracował". O ile się nie myle jest to czas przeszły.. Gość mógł się nauczyć czego chciał.... Ja się podstaw php nauczyłem w 5 dni, on mógł zrobić to samo z Javą, czy czym tam..

Jeżeli chcesz nam udowodnić, że jest to nieudacznik, daj nam dowody...

@Up

Mam nadzieje, że edytor będzie jakiś osobnym programem? Czy normalnie piszemy w Notepad++ linijka po linijce jak w SKript?

No właśnie daj nam dowody, ale jakieś ssy, rozmowy itd.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UpUp

To jest bardzo wątpliwe.

A poza tym napisałeś "współpracował". O ile się nie myle jest to czas przeszły.. Gość mógł się nauczyć czego chciał.... Ja się podstaw php nauczyłem w 5 dni, on mógł zrobić to samo z Javą, czy czym tam..

@Up

Mam nadzieje, że edytor będzie jakiś osobnym programem? Czy normalnie piszemy w Notepad++ linijka po linijce jak w SKript?

No to jak pisze z umiejętnościami nabytymi w 5 dni, to ja współczuje użytkownikom silnika :>

Ale projekt nie wypali.. a jak wypali to i tak bd mulił jak Bukkit, lub nawet gorzej, ewentualnie bd miał 232423 bugów.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@up Dzięki za wsparcie. Robiłem kiedyś z nim serwer i wiem co potrafi i kłamać umie najlepiej.

Anti-spam Projekt nie wypali ;/

Opublikowano

Jestem prawie na 100% pewny ze projekt nie wypali no ale zadajmy kilka pytan

1. Silnik bedzie pisany od 0 czy na podstawie spigota/bukkita ?

2. Bedzie wsparcie dla Bukkit API?

3. Java? C++?  

4. Jesli chcesz cos takiego zrobic na polska scene to zrezygnuj odrazu :)

Opublikowano

@UpUp

To jest bardzo wątpliwe.

@Up

Edytor to osobny program :)

Jestem prawie na 100% pewny ze projekt nie wypali no ale zadajmy kilka pytan

1. Silnik bedzie pisany od 0 czy na podstawie spigota/bukkita ?

2. Bedzie wsparcie dla Bukkit API?

3. Java? C++?  

4. Jesli chcesz cos takiego zrobic na polska scene to zrezygnuj odrazu :)

Od 0 z 15 osobową ekipą piszemy z 3 angielskimi technikami i z 1 z hypixel'a który pomagał tworzyć ich silnik :)

Będzie

Java

Czemu projekt będzie nie tylko polski :)

76561198057996853.png

Opublikowano

Po 1. Nie osiągniesz większej optymalizacji, niż ta, którą dostarcza nam spigot - Java na to raczej średnio pozwoli;

Po 2. Jeśli silnik powstanie (nie powstanie), to bugami będę mógł nakarmić 2 rodziny murzynków przez 2 dekady;

Po 3. Sądząc po Twoich wiadomościach na skype/gg/etc jesteś dzieciakiem, który 'zbiera' lajki na chleb.

Po 4. Po co robić zamieszanie na MPC, jeśli projekt i tak nie będzie dostępny w 100% publicznie - to tylko potwierdza punkt 3.
Po 5. To nie wypali :3

Opublikowano

@Karolinka

Hehe. Nie no Totalnych podstaw. Całkowicie totalnych :P

@ECLC

Dobra, chwila.

Może im się uda. Ale jaka w tym Twoja sprawa, żeby mu utrudniać publikacje jego projektu? Może nie umieć, ale na huj ty mu tu trujesz? Nie wiem, starasz się udowodnić mamie albo kolegom, że to Twój super-zajebisty wróg?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

UWAGA! 

By wszystko rozwiać! Silnik wypali macie GWARANTOWANE! Na razie jest tylko kilka bugów! Silnik może kiedyś zostanie udostępniony!

Jeśli chcesz utrudnić mi tworzenie tego tematu (Hejtować) to żegnam!

I by udowodnić że nie chce like nie NIE DAWAJCIE ICH!!!!

76561198057996853.png

Opublikowano

To może jakiś dowodzik? bo tak piszesz ile tych techników jacy oni są ... supeeer,

Daj ss tego silnika, pokaż nam te pluginy1 plugin2

Zaprezentuj coś poza tekstem :D

Może daj jakiś plugin stworzony tym kreatorem? nawet plugin z komendą "Siema" ;P

( oczywiście ten plugin , chce ss jak go stworzyłeś :D )

Opublikowano

Silnik może kiedyś zostanie udostępniony!

To po cholerę robisz ten temat? Jeśli to Twój prywatny projekt to wiedz, że użytkowników MPC gówno obchodzi co tam piszesz ;)

Mam głupie wrażenie, że to dokładnie taki sam temat, jak mega serwer Avaterysa na maszynie za 30k :3

Opublikowano

@UP2 Kreator na razie jest w wersji alpha więc na razie tyle nie tworzy... A ss silnika nie dam NA RAZIE bo serwer vps się zepsuł jak się naprawi to podam :)

76561198057996853.png

Opublikowano

Hahahaahahaha @UP :D

Za chwile haker bonzo i ups.. silnika nie ma ;/

Ok , czekam na pierwsze SS najlepszego Silnika pod mc :D

"narazie tyle nie tworzy" - Komendy? najłatwiejsze co jest w pluginie ale ok ;D

Powodzenia z silnikiem :P

BTW. jak to robisz prywatnie to po UJ dajesz to na forum? Trzeba było zrobić przynajmniej WIĘKSZĄ część projektu i opublikować ss na dowód że coś takiego jest robione a tę chwile mamy tylko tekst. i twoje słowo (haha)

Opublikowano

Właśnie się gubisz w kłamstwie. Nie wypali, nie umiesz tego zrobić a twój kontakt z techbikiem hypixela to tak naprawdę Helper z tego serwera. :)

Opublikowano

Hahahaahahaha @UP :D

Za chwile haker bonzo i ups.. silnika nie ma ;/

Ok , czekam na pierwsze SS najlepszego Silnika pod mc :D

"narazie tyle nie tworzy" - Komendy? najłatwiejsze co jest w pluginie ale ok ;D

Powodzenia z silnikiem :P

BTW. jak to robisz prywatnie to po UJ dajesz to na forum? Trzeba było zrobić przynajmniej WIĘKSZĄ część projektu i opublikować ss na dowód że coś takiego jest robione a tę chwile mamy tylko tekst. i twoje słowo (haha)

Mnie tam ss'y nie przekonują.

Już jeden debil wstawiał ss'y swojego pluginu na gildie, szkoda tylko że nie musiał podawać nazwy gildii w komendzie :D

zdjęcie może zrobić każdy... ja czekam raczej na jakiś filmik :>

BukkitSmerf

Opublikowano

@up Karolina..

Plugin na gildie a silnik to są 2 inne rzeczy.

Jeśli to ich silnik sami stworzyli JEŚLI to prawda że np: inny świat inne pluginy to niech to przedstawi SS z gry, SS z FTP i tak dalej. Przecież wiadome jak da sobie folder i tam sobie zrobi foldery itp.. ;p

z resztą filmiku nie zrobią bo im się na 100% nie będzie chciało :D

PS: mam kontakt z obamą przysyła mi fabryke ciastek i gier ;3 w piwnicy będę trzymał xD

Opublikowano

Oto SS 

1395582161-U387722.png

PS. Jeśli nie umiesz czegoś takiego stworzyć nie znasz się na java i zazdrość cię zżera tak jak ECLC to nie nabijaj postów i nie komentuje :) Dziękuje Dobranoc.

76561198057996853.png

Opublikowano

@UP po 1 Pisałem nie znasz się nie komentuj po 2 po cym wnioskujesz?

ScreenShot038_zps2d970151.pngAle niewiarygodny fakt! identyczny rozmiar?!? co do bita?

Jakie ty masz szczęście! ten przypadek jest taki nieprzewidywalny!

BukkitSmerf

Opublikowano

WOW ma 19 mb WOW normalnie a wiesz co wiesz jak się kod różni 0-0 Dziękuje i żegnam cię nie udzielaj się w tym temacie jak się nie znasz....

@Edit mogę zaprezentować 2 wersje z innym rozmiarem...

76561198057996853.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

I mówiłem! Nawet tego nie zaczął dzieciak. Biedulek. 

@antispam Wiedziałem, że nie wypali. Mówiłem to od początku. :)

Chyba Karolinie dam 100 plusów :D

Opublikowano

WOW ma 19 mb WOW normalnie a wiesz co wiesz jak się kod różni 0-0 Dziękuje i żegnam cię nie udzielaj się w tym temacie jak się nie znasz....

Ale ma identyczny rozmiar co do bajta... nie mega bajta...

19 972 216

Oba mają dokładnie tyle samo bajtów

A to już się nie zdarza... :>

WOW 2 wersje z innym rozmiarem? dodajesz nowe pliki? wrzucosz losowe foldery! WOW jesteś taki inteligenty...

Ten temat powinni zamknąć na oszustwo, naciąganie, zebranie lików, troll i jeszcze 500 inncyh rzeczy...

BukkitSmerf

Opublikowano

@up Powiedział D: Rocznik 2003 :D

Karolina już dała dowód, możesz zamknąć temat ;)

Opublikowano

Naserio, 19 mb nagle 5 MB? Hahaha, dobre, jaki oszust. Sam się wkopałeś. To udostępnij to co na razie napisałeś... Zobaczymy jaki kozak ;)

//Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...