Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sure wp i fms +9 sr +35 - skill -9% i mam takie pytanie czy lepiej zostawić sobie tego fmsa czy sprzedac i kupic cos lepszego bo mało bije ze skilli mam lvl 49

Opublikowano

Na wp To Lepiej MIec SR- a Skilli to dużo na + bo u Sury to najwazniejsze sa skille

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Wiesz....

Śr. w broniach działają na normalne hity a nie skille.

Poszukaj może jakiegoś fms'a z lepszymi um albo ewentualnie broni na wyższy lvl :rolleyes:

:)

Opublikowano

Sr to lepsze dla woja bo to Woj potrzebuje miec wysokie Hity a Sura to czary czyli Obrazenia Umiejetnosci dla sury sa wazne

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

lepiej miec średnie na + wtedy bijesz więcej z miecza a jak bedziesz miał umiejętności na + to ze skilli bijesz więcej :))

Potrzebujesz Pomocy ? Napisz Do Mnie, Postaram Się Ci Pomóc:):)

Pomogłem Ci? Tak :D Proszę o 5 i + :)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

To se kup 2 z umami na co najmniej +15 co za problem?

Opublikowano

oj ;d Masz wp ;] Proste jak jeba..... ;) Wp musi mieć srednie na + ;] wkońcu ma skill Czarowane ostrze ;) co dodaje ataku ;) Skill wyjechany w kosmos ;) Gdybyś był bm to oczywiscie ze um na + ale wp to tylko i wyłącznie na ŚREDNIE NA +++++++

118ae3cf33dd4d82b8a9d5f0df914c60.0.gif

4082d78d0a774954877704a.th.jpg

Opublikowano

Sr to lepsze dla woja bo to Woj potrzebuje miec wysokie Hity a Sura to czary czyli Obrazenia Umiejetnosci dla sury sa wazne

LOL... Który wp expi tylko skilami? A woj nie potrzebuje mieć wysokich obrażeń ze skili? -,-

Dlaczego u sury (wp) hity nie są ważne??! Przecież ma skill czarowane ostrze, które na wyższych poziomach przewyższa aure.

Szczerze mówiąc nie rozumiem o co chodzi z tym śr lepiej jest na + czy - żeby się lepiej expilo ???

Śr działają na zwykłe uderzenia (hity), um na skile. Większość expi z boja czyli używa głównie hitów.

Mam sure wp i fms +9 sr +35 - skill -9% i mam takie pytanie czy lepiej zostawić sobie tego fmsa czy sprzedac i kupic cos lepszego bo mało bije ze skilli mam lvl 49

A do czego są ci potrzebne skile?

Przecież jak expić to z boja: czarowane + czarowana.

Na bossy (bez poli) i do pvp możesz sobie kupić jakiegoś fmsa +9 z 10+um z kd pod pvp. A do expa ze sr.

Na 49lvl raczej nic lepszego nie znajdziesz. Egzorcysty od 65lvl.

ale jak bede mial sr na - bedzie mi sie zle expić

Coś z coś. Masz śr? To exp. Chcesz pvp? To kup z um.

Najlepiej kupić broń do pvp i do expa... Ale nie każdego stać.

__

Opublikowano

Kurwa mac jak widze wypowiedzi takich nie doswiadczonych graczy to niewiem juz co robic. Um. jest wazniejsze dla weapona i Bm'a sr sa dla wojow i daggerow.

Wymien tego fms'a na jakiegos +9 z um. +15 i bedzie ci sie lepiej expilo zaufaj mi.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

sr sa dla wojow i daggerow.

:lol:

Tu mnie rozbawiłeś. Od kiedy średnie są ważne u daggera?. U daggera ważniejsze są umy, żeby szybciej zabić przeciwnika skillami, a zdobyć takie np. KU Zasadzka to nie kłopot, więc zastanów się. Po za tym i tak sztyletami walisz po 1-50, a co to jest? Jedynie jest to potrzebne do wirka, ale to non sens zmieniać co chwile koziki.

Co do tematu u sury ważne są Śr. Nie Zmieniaj, zostaw, jeżeli nie czujesz się na siłach kup se inną broń lub drugiego fmsa z większymi UM i se go przetestuj na pvp.

zenm.png

Opublikowano

Znawcy od siedmiu boleści ...

Dla Sury WP liczą sie TYLKO średnie. Zrób sobie fmsa 20% do um i exp z konia to daleko nie zajdziesz ....

Na 49 lvl nie znajdziesz dla WP nic lepszego niż fms +9 +20 % do średnich. Na 65 wymiana na Egzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...