Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwolanie od bana turniejowego

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest sprawa bo dostalem bana zaraz po tym jak znowu mnie odbanowali po tygodniowym banie za to zkickowali mnie . Wczesniej bylo tak ze premade ruskow mnie zkickowal za to ze w 3 rundzie bylem sam na 4 i chcialem zachowac ak47 na mapie dedust2, pomyslalem no chuj poczekam tydzien i juz . Dzisiaj dostalem za to samo chcialem zachowac ak47 ale to juz bylo tylko 2 ziomkow razem co votowali mnie , ale reszta tez uznala ze zachowanie ak jest do dupy pomyslem i lepiej zeby mnie kickneli mimo ze mieli oni po 0/3 a ja jedyny 2/2 . Chodzi o to ze ban za kickowanie jest tak kurwa nie sluszny ze valve nie pomyslal ze komus moze gra nie idzie lub cos kurwa ban po banie na 7 dni sry ale ja kupilem ta gre i chyba powinny byc jakies mniejsze konsekwencje . Rozumiem zabijanie swoich jest banowane itp. Ale kickowanie jest bez sensu bo przeciez skoro nie zabijam nikogo zabijam enemy staty na + to lepiej wyjebac za to ze chce bronie zachowywac....

Opublikowano

tylko ze moi koledzy graja tylko w lola ja sobie kupilem cs go a oni nie maja . Gram sobie od czasu do czasu 1 ranked na dzien ogladam mecze profesjonalne i gram eko kiedy musze i zachowuje bron kiedy musze . Mimo to jestem silver bo kurwa gram od 2 miesiecy i bany dostaje od ruskow ... 

Opublikowano

Znajdź sobie ekipę. Odwoływanie od banów nie przynosi rezultatów, bo valve tego nie rozpatrza :)

Opublikowano

Graj na polskich serwerach :). Bardziej ci się to opłaci :P.

On mówi o meczach turniejowych. Nie masz tam możliwości wybrania lokalizacji serwera..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...