Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnajdz zabójce.

paczeeky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chciałbym rozpącząć gre , o nazwie ,,Odnajdz zabójcę". Polega ona na tym ze osoby które chcą uczestniczyć piszą do mnie na pw ,,Zgłaszam się do Odnajdz zabójcę"

Ja odpisze wam przydzielając rolę , np ktoś może dostać własciciela hotelu Marian Jakiśtam. Będzie tu lista kto się zapisał i kim jest. Wreszcie jakiejś osobie napisze rolę i ,,Jesteś zabójcą!". I on jest zabójcą, ale nikt o tym nie wie, każdy prowadzi dialog tutaj i jak sie to toczy, ja czasem bede dopisywal kogo zabójca zabił , jak itp.

Jeśli wszyscy zginą, zabójca zostanie odnaleziony a gra się skończy.

LISTA OSÓB:

--------------------------------------------------------------------------

1.Lebrun Merci (bfffff)

2.Orsi mon (kamilpolok2)

3.James Caitlyn ( Thunder)

4.Korgi Mon (KazaulPL)

5.Tean Son ( .::Jasper::.)

6.Michael Tay (CoJaNigdy)

7.Keen Pay (obmaR)

8.Tonny Persi (umotex12)

9.Kenny Mean ( SandałMojżesza™)

10.Mare Mako ( DenerisPL)

-------------------------------------------------------------------------

Ok teraz historia, jak to się zaczeło :

Pewnego razu James Caitlyn chciał założyć swój hotel. Po 5 latach starczyło mu na to funduszy i założył go. Jego portierem jest Lebrun Merci. Dużo osób rejestrowało się w hotelu, lecz dużo potem znikało bez śladu. Dalszy dialog poprowadzicie wy! Już pisać na pw!

M O Z N A    J U Z    Z A C Z Y N A C!

Nie jestem nie nie normalny,  jestem  BARDZO NIEMĄDRY  w ciekawy sposób.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedł nagle dziwny gość do hotelu, wyciągnął pistolet, zabił wszystkich a potem sam sobie strzelił w skroń. KONI3C!

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wszedł nagle dziwny gość do hotelu, wyciągnął pistolet, zabił wszystkich a potem sam sobie strzelił w skroń. KONI3C!

Ciekawe, ale sie nie zapisałeś c: Nie no, nie na temat prosze nie pisać ;)

Opublikowano

Możecie tu też w temacie pisać że się zgłaszacie, ja was dodam nie musicie na pw :)

Opublikowano

zgłaszam się

~Ja tam banuje malphite tylko ze względu tego strasznego dźwięku na ulcie. Boję się, że kiedyś dostanę ataku serca jak niespodziewanie wyskoczy, a potem ban za afk, bo w karetce same noby przyjadą...

Opublikowano

No to zgłaszam się choć z rozpędu napisałam też na pw ale może tu będzie szybciej. :)

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Do hotelu wchodzi wysoka dystyngowana kobieta podchodzi do recepcji ciągnąc za sobą nie wielką walizkę i mówi:

- Dzień Dobry miałem tu zarezerwowany pokój na kilka dni moja godność Mare Mako czy mój pokój jest już gotowy ? 

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Do hotelu wchodzi wysoka dystyngowana kobieta podchodzi do recepcji ciągnąc za sobą nie wielką walizkę i mówi:

- Dzień Dobry miałem tu zarezerwowany pokój na kilka dni moja godność Mare Mako czy mój pokój jest już gotowy ? 

- Witaj Mare Mako, mam na imię Keen Pay (ściąga swój kapelusz i kłania się). Pozwól że wezmę tą walizkę ma pani.

Opublikowano

xxx(napisze poniżej)

- Witaj Mare Mako, mam na imię Keen Pay (ściąga swój kapelusz i kłania się). Pozwól że wezmę tą walizkę ma pani.

W tym samym czasie do hotelu wchodzi Wysoki szczupły ubrany na galowo facet podchodzi do recepcji i mówi:

-Witam jestem Korgi Mon i przyniosłem przesyłkę dla pani Mare Mako.

Po tym zdaniu ubiera kapelusz , wychodzi z hotelu i  wsiada do swojego czarnego BMW e46 i odjeżdża.

...

Opublikowano

- Proszę zanieść bagaż i przesyłkę do mojego pokoju.

Uśmiecha się uroczo.

Po czym odwraca się i idzie do hotelowej restauracji.

Opublikowano

A wtedy do hotelu wpada zdyszany człowiek; mówi że nazywa się Toony Persi, anulowano mu rezerwację w innym hotelu i padnięty krąży po mieście dwa dni, spał pod mostem; błaga o nocleg, oczywiście nie za darmo tylko na normalnych warunkach.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...