Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jaka postać na początek ?.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką postać byście mi doradzili abym grał nią dobrze na początku ?, mam 6 lvl i gram Garenem ale jak mi ktoś go zwinie to musze czymś zagrać :P.

Opublikowano

Master Yi, a potem możesz sobie kupić Teemo za 1350 chyba. Tymi dwoma postaciami szybko sobie hajsy wbijesz no i potem możesz sobie kupić Katarinę za 3k ;p

Opublikowano

Na poczatku masz w skle[pie pakiet poczatkowy teraz jest na promocji wiec za pocztakowee przy starcie RIOT mozesz to kupić . 

Masz tam bodajze 5 postaci jesli sie nie myle...

Dobrze gra sie Ashem - strzelec Wszystko w atak / krytyk i speed atak .

Masterem trzeba troche pograc , żeby dobrze go opanować .

Łatwą postacia rowniez jest Sivir . Miss Fortune jesli chodzi o strzelców 

Magiczne postaci Teemo jest łatwy / Morgana / Jesli nie mozesz sie zdecydowac jaka klasa grac , POLECAm pograc na ARAMIE tam masz co mecz losową postać :)

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

Na start Kup sobie Master Yi

Potem zbieraj hajsy do 7-10lvl, powinnieneś miec wtedy jakoś 4.5k pz +

Dozbieraj i kup sobie kogos za 4.8k / 6.3 k

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś już jakąś postać to ją oddaj. Powiem Ci jak dobrze zacząć grę.

Okey, jeżeli zdecydowałeś się zrobić nowe konto chodź nie trzeba bo postacie itd. możesz zwrócić (3razy)

wchodzisz tutaj: eune.leagueoflegends.com/youtube to jest link w którym chyba musisz polubieć fanpage lola na fb i dostajesz bohatera + skórka ( alistar)

tutaj kolejny link : http://woobox.com/pmrvz4 za sub. kanału lola na  yt, dostajesz postać tristane + skórkę.

Okey, masz te postacie. teraz możesz nimi pograć załapać skila i szybko nazbierać 3150IP te  IP ( PZ-Punkty Zasług ) powinieneś mieć już na 8lv.+/-

I kupujesz Pantheona który jest słaby do ogarnięcia, pooglądasz jak sie nim gra,farmi itd. popatrzysz na builndy na(powtórzenie xD ) lolking.net i wygrasz nim każdą grę jak go ogarniesz, jego Q ma spore DMG ;) W doskok E nie iwem jak to nazwać ale wyglada jak pociski, i R czyli ult przemieszcza się na jakiś kawałek mapy. Postać poprostu świetna, za pomocą ulta kontrolujesz all lane.

Jeżeli jakoś Ci pomogłem to licze na + ^_^

p.s chyba pomyliło mi się, co masz zrobić w danych linkach, ale tam jest wszystko wyjaśnione i ładnie pokazane =)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Według mnie najbardziej op postać to Ashe. Składasz ostrze nieskończoności, kose stattica , krwiopijec i juz jesteś dobry(a)

2s6wxf4.png

Opublikowano

A jakaś postać za większą sumke ? tak do 3150

A co myślicie o Akali ?, dałbym rade nią zagrać tak od początku ?, bo widze że ma fajne skille ^^

Opublikowano

Nie, Akali trudny pick na poczatek.

Master Yi op dla newbie.

Masz tez darmowego Garena ze skinem.

Kup Yi, wez darmowego garena i carruj.

Opublikowano

Powinieneś pograć trochę Masterem Yi, można powiedzieć, że jest to pozycja obowiązkowa. Każdy na Mastera wjeżdża ale każdy umie nim grać w jakimś stopniu. Akali jest dosyć łatwa ale nie na 6lvl. Poczekaj do tego 20lvl potem możesz ją kupić. Weź też Alistara i Tristane za darmo. Ogólnie polecam grać darmowymi postaciami z rotacji, w ten sposób ja znajduje sobie nowe postacie. Nigdy nie kupuj champów w ciemno.

Opublikowano

Powinieneś pograć trochę Masterem Yi, można powiedzieć, że jest to pozycja obowiązkowa. Każdy na Mastera wjeżdża ale każdy umie nim grać w jakimś stopniu. Akali jest dosyć łatwa ale nie na 6lvl. Poczekaj do tego 20lvl potem możesz ją kupić. Weź też Alistara i Tristane za darmo. Ogólnie polecam grać darmowymi postaciami z rotacji, w ten sposób ja znajduje sobie nowe postacie. Nigdy nie kupuj champów w ciemno.

Napisz mi dokładnie jak je zdobyć.

Opublikowano

Weź za 3150 katarine poćwiczyć chwile na botach potem będziesz op i jak już to będzie Twój main to penta z rana jak śmietana

2s6wxf4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...