Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe Pety na serwerze AslanMT2! ;)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawa z The Naid została wyjaśniona. Modele zostaną spłacone jak to będzie najszybciej możliwe.

Zapraszam do Komentowania.

Dodam że Ripper z EOM jest dostępny na mpc. i działa na all AMD.

54010287442563618639.png

Opublikowano

A jednak ja je wyexportowałem więc wyexportowany plik GR2 należy do mnie, wyexportuj sobie sam jeżeli potrafisz.

Udostępniając je na MPC można robić z nimi co się żywnie podoba, mimo tego że masz w temacie "Zakaz używania" czy cuś takiego.

Internet tego nie ogarniesz.

Co do serwera jaki to typ? Easy/Medium/Hard? Jak hard to nie zawitam, ale może jak się rozwinie to zawitam. ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Sprawa z The Naid została wyjaśniona. Modele zostaną spłacone jak to będzie najszybciej możliwe.

Zapraszam do Komentowania.

Dodam że Ripper z EOM jest dostępny na mpc. i działa na all AMD.

A usunęliście to głupie logo na riperze? :) i czy prócz pet'ów serwer będzie miał coś "swojego" :P

Opublikowano

A usunęliście to głupie logo na riperze? :) i czy prócz pet'ów serwer będzie miał coś "swojego" :P

Tak.

Serwer bd posiadał bardzo dużo nowości. co do rzeczy autorskich pierw trzeba zarobić na nie.

Udostępniając je na MPC można robić z nimi co się żywnie podoba, mimo tego że masz w temacie "Zakaz używania" czy cuś takiego.

Internet tego nie ogarniesz.

Co do serwera jaki to typ? Easy/Medium/Hard? Jak hard to nie zawitam, ale może jak się rozwinie to zawitam. ;)

Serwer Easy/Medium.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Wszystkie pety z MPC / E*pvp / EoM + 3x od TheNaid

Nic szczególnego, @facture, skoro "umiesz" exportować to dlaczego sam nie wyciągniesz petów tylko po najmniejszej lini oporu = gotowce

Opublikowano

Nic szczególnego, @facture, skoro "umiesz" exportować to dlaczego sam nie wyciągniesz petów tylko po najmniejszej lini oporu = gotowce

Masz racje ale lepiej dać takie pety niż lwy pieski baobao z pl. co ma 95% serwerów.

Kto ci powiedział że umiem exportować Pety? To że znam podstawy 3ds max to nie czyni mnie The Naid / BombWork / TreeN itp...

Wyku aka darwor pochwal się lepiej co ty zrobisz na tego chyba diamonda (nie pamiętam)

parę miesięcy temu byłeś grafikiem teraz pseudo technik

Wyjdż i nie wracaj.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Najbardziej dopierdalasz mnie ty koleś na tym całym forum , spinasz wszędzie dupe i wypisujesz jaki ty to nie jesteś :)

Prawda jest taka że prostego questu w .lua nie napiszesz bo dostajesz oczopląsów , zalecam maść na ból dupy skoro tobie się nie powodzi w życiu realnym wyżywasz się przez kabel :)

Co do petów to ładne , są całkiem spoko :)

NORIECZEK.png

Opublikowano

Fajne, fajne :p już nie umiem się doczekać Aslana ! ;-)

MINECRAFT/METIN2/ELSWORD/S.K.I.L.L - GimiiPL

http:/Demilus.pl/index.php?page=account&subpage=register&referer_id=35 - Rejestrujcie się! Serwer EASY Metin2 Demilus.pl!

Opublikowano

Polecił bym ale niestety administracja trochę dziecinna :P

Pety są naiddddddddddaaaaaaa, więc wypadało by uszanować jego robotę ;)

no ty weź już nie liż dupy bo sam jesteś złodziejem !!

Opublikowano

Serwer chujnia że szok

Harnaś x Gim x pro technik x pro noob

Kiedy cie znowu zbanuja na mpc przyliżesz dupe i cie odbanuja ?

Nie polecam tu grac nawet -,-

Dlaczego tacy jak ty się rodzą.

Harnaś tylko robi zapowiedz oraz grafikę . ale jak ty wiesz że on jest technikiem no to spoko (Dobre Info)

Zobacz co ty zrobiłeś. i się nie wypowiadaj jak masz wygadywać takie bzdury

Serwer Chunia.? Napisać każdy potrafi.

Na pewno twoje serwery są lepsze o ile jakieś masz. <Beka>

Patrze na twoje tematy. Wezzy? <Kolejna Beka> w końcu SynBogdana....

Zrób coś dla Youtube i zakończ <Pseudo Karierę.>

Fajne, fajne :P już nie umiem się doczekać Aslana ! ;-)

Poczekasz do Weekendu.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Serwer chujnia że szok

Harnaś x Gim x pro technik x pro noob

Kiedy cie znowu zbanuja na mpc przyliżesz dupe i cie odbanuja ?

Nie polecam tu grac nawet -,-

Cześć Weezy aka Lebron aka RPK aka Fajny masz ryj :* Nie napinaj sie tak przez internet bo nie jestes anonimowy a pamietaj, ze daleko nie mieszkam. ;-)

Pety widze pierwszy raz i wyglądają fajnie, tylko ten Riper..

To riper bedzie zmieniony, i dojdzie jeszcze kilka fajnych petów  ;-)

Propo serwera, prezentacja w poniedzialek wieczorem o ile sie wyrobie z nią, bo jade do szpitala i nie wiem.  Start w piątek. Wiecej nowosci bedzie w prezentacji juz pokazane, tutaj taki mały zarys ;-)

Opublikowano

Cześć Weezy aka Lebron aka RPK aka Fajny masz ryj :* Nie napinaj sie tak przez internet bo nie jestes anonimowy a pamietaj, ze daleko nie mieszkam. ;-)

To riper bedzie zmieniony, i dojdzie jeszcze kilka fajnych petów  ;-)

Propo serwera, prezentacja w poniedzialek wieczorem o ile sie wyrobie z nią, bo jade do szpitala i nie wiem.  Start w piątek. Wiecej nowosci bedzie w prezentacji juz pokazane, tutaj taki mały zarys ;-)

Może dodajcie zółwia jako peta ? Na zadnym serwie jeszcze nie ma takiego :D

PS. jak ktos sciagnie na swoj serwer to też bede płakał ze ja wymyślałem i bez mojej zgody zostało to uzyte :cc 

xD?

Opublikowano

Może dodajcie zółwia jako peta ? Na zadnym serwie jeszcze nie ma takiego :D

PS. jak ktos sciagnie na swoj serwer to też bede płakał ze ja wymyślałem i bez mojej zgody zostało to uzyte :cc

xD?

Jak bd $ to można pomyśleć o nowych modelach.

Chyba na Alistrii jest żółw albo to żaba już sam nie wiem...

54010287442563618639.png

Opublikowano

ripper z logo eom na plecach? <lol2> btw nie działa na amd

Logo EOM zostało usunięte,

Działa na każdym sprzęcie..

Zapraszam do Komentowania

54010287442563618639.png

Opublikowano

Pety fajne.

Kiedy prezka? Bo już trzy terminy.

Prezka bedzie w tym tygodniu NA PEWNO!!

Terminy przekładamy ciągle bo dużo do dopracowania. Ale postaramy sie wszystko szybko skonczyc.

Opublikowano

Pety Naida, nie ładnie chłopaki :)

ps; nie lepiej sobie samemu coś ''nowego'' wyexportować ?

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Ok.

@kenway czy jak ci tam, mam cie w ignorowanych ale sprawdzilem co tam napisales.

Pety nie są jego.

Beka, jeżeli rzeczywiście masz 20lat czy tam ile to jesteś idiotą :). Zamiast zachęcić graczy do gry, to tylko po kolei każdego wkurwiasz i robisz sobie wrogów przed startem serwa. Życzę ci powodzenia na starcie, szkoda że diablo znowu po dupie przez was dostanie za to że promuje gowno serwer. 

Opublikowano

Beka, jeżeli rzeczywiście masz 20lat czy tam ile to jesteś idiotą :). Zamiast zachęcić graczy do gry, to tylko po kolei każdego wkurwiasz i robisz sobie wrogów przed startem serwa. Życzę ci powodzenia na starcie, szkoda że diablo znowu po dupie przez was dostanie za to że promuje gowno serwer. 

Po prostu na chamstwo odpowiadam chamstwo, tak samo jak na idiotyzm czy debilizm.

Nie pozwole sobą pomiatac ani oczerniać teamu ani serwera. Sorry, nie jestem kolejnym milutkim hipsterkiem :v

Opublikowano

Pety Naida, nie ładnie chłopaki :)

ps; nie lepiej sobie samemu coś ''nowego'' wyexportować ?

Nie każdy potrafi. Pewnie ty  też nie.

Sa serwerze jest 5/6 Modeli z Eternity .

Wszystko jest dogadane z The Naid pety zostaną spłacone.

Jak by Alucard faktycznie ucierpiał to by nie nagrywał Filmów oraz by serwera nie reklamował + Pomagał nam.

54010287442563618639.png

Opublikowano

TO dawać zapowiedz bo dzisiaj środa :P

Zapraszamy ^^ 

LRTV9oV.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...