Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do serwera [Dedyk] Easy/Medium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy userzy.

Poszukuje ekipy do stworzenia nowego serwera prywatnego Metin2 oczywiście Dedyka.

Poszukiwany jest webmasterquester jak i Technik ponieważ sam tego wszystkiego nie jestem w stanie ogarnąć.

Zysk oczywiście równy dla każdego po opłaceniu maszyny.

Każdy otrzymuje rangę pasującą do otrzymanego zadania.

Serwer planuję stworzyć Easy/Medium lecz nie chce pchać na niego wszystkich dupereli, które niestety znajdziemy na forum a jak każdy wie nie każdemu to się podoba ale oczywiście liczę również na wasze pomysły  :)

Kontaktować możemy się przez moje forum do cs 1.6 bądź gg ponieważ na ts bądź skype nie zawsze mam dostęp z powodu mikrofonu ale jeżeli dla kogoś to jest przeszkoda to mogę się w niego zaopatrzyć.

Po skończonej pracy nad serwerem wystartuje zgłoszenie o poszukiwaniu Sponsora chyba że sami będziemy w stanie to opłacić a z czasem nam się to zwróci i to z zyskiem jak wiadomo.

Przepraszam ze ani żadnej grafiki i za mało kolorystyki ale grafikiem nie jestem a nie chcę się pogrążać wystawiając tutaj byle jaką grafikę.

Pozdrawiam Bartek lat 18 zamieszkujący okolice Bydgoszcza  :)

GG49746367

PW Forum

Poszukiwany:

[0/1] Technik.

[0/1] Quester.

[0/1] Webmaster.

Ja będę zajmował się reklamą serwera, pomysłem całego serwera, pomoc przy plikach, oraz Zabezpieczenie i zrobienie clienta.

Oferta aktualna !

Opublikowano

w tych czasach nie będzie ci łatwo znaleźć kompetentnych ludzi, liczy się tylko hajs, powodzenia bardzo ładnie opisane.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

w tych czasach nie będzie ci łatwo znaleźć kompetentnych ludzi, liczy się tylko hajs, powodzenia bardzo ładnie opisane.

Dzięki bardzo, myślę że owa osoba się znajdzie. :)

Opublikowano

Napisz mi na PW czego wymagasz od technika. Jestem chętny, tylko chce sie bardziej zapoznać.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Napisz mi na PW czego wymagasz od technika. Jestem chętny, tylko chce sie bardziej zapoznać.

Ok, wysłałem ci na PW wiadomość możesz odczytać. ;)

Zapraszam oferta jest nadal aktualna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...