Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaby serwer,na prezentacji prawie nic nie ma -.- Napewno nie wejde To nie jest prezentacja tylko gó*** Sorry za słownictwo

sygnatura2.png

Opublikowano

No wiesz nie mam talentu do robienia prezentacji. Chetnie bym przyjął osobe ktora ma doswiadczenie w serwer MC ktora mi doradzi jak go rozpowszechnic i prowadzic tak zeby byl godny zainteresowania. Prowadze sam ten serwer a w reklamach nie mam doswiadczenia. Znam sie na konfiguracji pluginow no i TROCHE stronach WWW.

Opublikowano

Wbijam, patrze, myśle dobry serwer, patrze na regulamin a tam drobne pomysły, na które możne przymknąć oko (grifuj, cziter). Oczywiście jak to przystało na serwer z itemami na gildie trzeba grać tam barko dużo, żeby założyć gildie. W dodatku nie ma rang typu gracz itp. i to mnie uraziło, bo serwer reklamowany od dawno nie jest dopracowany. Reszta jest raczej ok, póki co moja ocena serwera to 6/10.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

rangi sa tylko gracz ma kolor siwy. Chcialem sie odroznic od serwerow 20 slotowych z frakcjami gdzie pisze [Gracz]NickGracza.

VIP i SVIP maja na chacie rangi czyli te Prefixy i nad glowa tez.

A jesli chodzi o grif to jest napisane ze mozna gildie grifowac a grif mapy mialem na  mysli zeby z nudow ludzie nie robili dziur do bedrocka na mapie bo juz raz to sie zdarzyło.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...