Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe hacki?

xlx3xo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy jest jakiś nowy hack który nie spamuje i nie crashuje i odrazu mówie prosze nie wstawiać mi SPISU AKTUALNIE DZIAŁAJĄCYCH HACKÓW.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma, jak by był, to by się pojawił.

Opublikowano

Jest taki hack od Stage3000. On nie spamuje, ma ghost aima ale może być wykryty albo nie wykryty. Można sprawdzić :P

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Jest taki hack od Stage3000. On nie spamuje, ma ghost aima ale może być wykryty albo nie wykryty. Można sprawdzić :P

Public czy VIP?

Opublikowano

Próbowałem go odpalić, coś się wyłączał, może detected?

Oni mało co aktualizują status więc nie wiadomo czy detected czy undetected

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Oni mało co aktualizują status więc nie wiadomo czy detected czy undetected

on nie jest detected mnie też wywaliło na początku tak btw po prostu uruchom hack jako administrator i będzie ok jest tu jakaś opcja w tym hacku na niewidzialność?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

on nie jest detected mnie też wywaliło na początku tak btw po prostu uruchom hack jako administrator i będzie ok jest tu jakaś opcja w tym hacku na niewidzialność?

Nie ma hacków na niewidzialność, ale jest "Ghost Mode", który polega na zostawieniu ciała w jakimś miejscu (tak jakby wychodzisz ze swojego ciała i latasz sobie po mapie, a przeciwnicy cię nie widzą - jednak jak znajdą i zabiją twoje ciało to wtedy umierasz)

Opublikowano

Nie ma hacków na niewidzialność, ale jest "Ghost Mode", który polega na zostawieniu ciała w jakimś miejscu (tak jakby wychodzisz ze swojego ciała i latasz sobie po mapie, a przeciwnicy cię nie widzą - jednak jak znajdą i zabiją twoje ciało to wtedy umierasz)

moge link do takie hacka?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...