Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa Colorado

HubabubaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Ale nie w normalnym ISS 

Możesz zobaczyć na pirackie servery ... (Emulatory) jest dział na forum zobacz sobie osobiście polecam FallenZ,StargateZ

Opublikowano

Ale czy na emulatorze mogę pograć na tych samych serwerach czy nie ?

NIe :) sama nazwa wskazuje że to pirackie serwery  to nie orginalny ISS  

Będziesz mógł grać tylko na serwerach od danego emulatora 

Opublikowano

:/ a nie ma innego wyjścia bo chciałbym z kolegami pograć a oni grają na oficjalnych a mi oficjalne nie chodzą bo mapa za wymagająca tylko stronghold chodzi

Opublikowano

Nie ma niestety takie sposobu, jedynie powiększenie FPS czyli zmniejsz grafike, wyłacz cienie. priorytet na wysoki lub mniejsza rozdzielczość

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Możesz też użyć programów typu gamebooster i zobaczyć czy ci będzie chodzić, nie zapomni też zamknąć explorer.exe ^ ^

Opublikowano

Robiłem wszystko i nic jakieś rady komendy czy coś

Jaki niby masz przywrócić  stare  colorado jakimiś komendami ? w grze nie masz konsoli jak w counter strike 

I jak sobie wyobrażasz taką gre że twoi koledzy grają na v2 na zupełnie innej mapie a ty grasz na starej v1 która i tak jest jeszcze inna 

Opublikowano

WITAM chciałbym sie podczepić pod temat mapy colorado mam stargateZ ale nie działa mi na nim mapa colorado chociaż są serwery na nią gdy tylko wbije na serwer z mapa colorado od razu wywala gre i komunikat(StarGateZ stopped working) ma ktoś jakąś rade jak naprawić ? będe wdzięczny

Opublikowano

WITAM chciałbym sie podczepić pod temat mapy colorado mam stargateZ ale nie działa mi na nim mapa colorado chociaż są serwery na nią gdy tylko wbije na serwer z mapa colorado od razu wywala gre i komunikat(StarGateZ stopped working) ma ktoś jakąś rade jak naprawić ? będe wdzięczny

Nie ten dział napisz w dziale Emulatory tam ci pomogą tutaj jest to dział do tematów o ISS 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...