Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Lord Loginus

Darmówki  

676 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która darmówka jest (lub była) najlepsza??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniłem na te proxy wegierskie, wtedy neta nie mam, uwazajcie bo sobie tylko popsujecie łacze, ogolnie ta skorka to fake, jak ta ashe i sivir, dla polaków nie jest dostepna i nie bedzie, wiec nie meczcie sie grajac na wegierskim

Opublikowano

Thx, wszystkie skórki odblokowałem i przy okazji bohaterów, oprucz tą węgierską, szczerze nie wiedziałem że są darmowe skórki. ;p

Opublikowano

Działa ten sposób na węgierską skórkę :D Właśnie zobaczyłem, że posiadam Anivię i skina, a oto dowód. (Nie grałem na węgierskim IP)

BA93xmj.png

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@DawidHard Całkiem możliwe, że bez zmiany IP ci zadziałało, lecz ja miałem ten problem, że grałem i grałem, i wpadłem na pomysł, że jak zmianie IP na węgierskie, może zadziała. Nie myliłem, się jakiś czas po zmianie IP dostałem tego skina.

Opublikowano

Chodzi mi o tą anivię. Musze mieć ją kupioną żeby dostać skórkę czy postać tez dostanę? I czy musze zmienić ip na węgierskie czy tylko język?

Opublikowano

Chodzi mi o tą anivię. Musze mieć ją kupioną żeby dostać skórkę czy postać tez dostanę? I czy musze zmienić ip na węgierskie czy tylko język?

Najprawdopodobniej dostaniesz również postać, lepiej abyś zmienił IP na węgierskie, bo nie zawsze działa na naszym polskim.

@GoutekPl

Opublikowano

Najprawdopodobniej dostaniesz również postać, lepiej abyś zmienił IP na węgierskie, bo nie zawsze działa na naszym polskim.

@GoutekPl

A wiesz może jak zmienić ip na węgierskie i czy w ogóle się da?

Opublikowano

Siema, w tym poradniku pokaże jak zdobyć darmówki dla smerfa lub nowego gracza.

1.Alistar + Skórka ------>      Subskrybuj kanał YouTube:  

http://www.youtube.com/user/RiotGamesInc

2. Tristana + Skórka -------> Zalajkuje na FaceBooku:   

https://www.facebook.com/leagueoflegends

3. Garen + Skórka ---------> Śledź lola na Twitterze:     

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=685948

4. 4 IP Boosty ---------------> Zweryfikuj swój E-Mail

5. Skórka Świetlisty Varus -----> Zarejestruj się na tronie Alienware i dołącz do grupy GeForce (Ostatni dzień darmowych skórek 27 Marzec), jak to zrobić?? opiszę poniżej.

5. Skórka do Anivii -------------------> Należy zmienić język gry na Węgierski i grać na nim przez jakiś czas (dokładnie nie wiadomo ile trzeba czekać), pamiętaj, że musisz grać na Węgierskim IP. Czyli proxy ;) Jak zmienić IP pojawi się w swoim czasie. Event zakończony.

To tyle, jeżeli pojawią się kolejne darmówki, to je tu wstawie.

Jak zweryfikować Email:

Logujemy się na stronie Lola:

http://eune.leagueoflegends.com/pl

Następnie klikamy na nasz nick u góry.

Pojawi nam się okno gdzie klikamy Zweryfikuj.

513891403974224416036.png

Następnie wchodzimy na E-Mail, klikamy na link z wiadomości.

Po przeniesieniu powinniśmy dostać taką wiadomość:

796481403974225416036.png

Jak dostać skórkę Varusa:

Nie aktualne

Jak zmienić język na Węgierski:

Event na Anivię zakończony

Aktualizacja@ 25.03.2014 19:02

Dodano jak dostać skórkę Świetlistego Varusa, event organizowany w Czwartek 27.03

Aktualizacja@ 28.05.2014 18:46

Dodano - Skórka do Anivii

Aktualizacja@ 11.07.2014 16:26

Event na skórkę do anivi zakończony!

;)

Opublikowano

Bardzo przydatny poradnik dla nowych.

@Drelas Ehh, skoro ten event na anivie jest do 27 to jakiś support nieogarnięty był.

Jak mieć te skórki ?

Opublikowano

817441405076285531173.png

Chyba Anivii już nie dostaniemy. :(

Grałem na języku węgierskim 4 dni [25-30 meczy]  w okolicy 10 lipca dostałem Annivie, ale moi znajomi ~8 osób grało i nie dostało do dzisiaj ;P.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Uczeń
Opublikowano

Wspaniale, już biorę się za Garena, bo jest to champ do którego nie mam na razie żadnego skina. Szkoda że Varus wycofany... Dobrze by było mieć go za darmo. :/

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...