Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to

Eryk

GŁOSOWAĆ  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Opłaca się maxować R?

• Tak, tylko R
    • Nie, tylko E
    • Można tak a można tak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu na LCS teraz ewoluują R pierwsze na Kha Zixie? W czym to jest lepsze od E o.O ?\

@

jak nie znacie odpowiedzi na pytanie to nie nabijajcie postów -.-

Opublikowano

Oni grają po swojemu.

Najwyraźniej nie robią tego bez potrzeby.

Ja też nie mogę jednak uwierzyć, że tak robią, bo wg mnie Kha bez skoku jest niczym.

Opublikowano

A ja Ci powiem że podłapałem to od InSec, gram tak każdą grę r > e > q i powiem Ci że kazik wtedy ma lepsze ganki, używasz niewidki, jesteś za plecami np toppera, jak ten użyje flasha, to masz skok jeszcze i z tego co zauważyłem to r jako pierwsza ewolucja to b. Dobry wybór... Polecam tak zagrać 1 rundkę :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

wtf? on jest do dupy na W, czy R, nim mozna cos zrobic gdy ma sie Q, mial MALE nerfy a i tak odrazu Q jako ostatnia ewoulacja, jedynie mozna cos jeszcze zrobic pod E-Q-R, ale ja polecam Q-E-R, i kupowac:butki na CD,brutalaizer, last swisper, hydra, skonczyc BC, randuin,i na koncu GA albo jakis sunfire, inaczej jest po prostu SLABY

Opublikowano

@up Rozumiem.

@top: Ulti jako 1 daje dużo vs. Bardzo mobilne postacie. Grając z LB na midzie w enemy teamie możesz podejść pod plecy (Pewnie od razu odskoczy) ale ulta masz jeszcze dwa ładunki + skok. To jest dużo i wystarczająco. Mając ogarnietego midera jest to świetne połączenie (Lubię grać Kha na jungli, jak kolega pantha na Mida bierze bądź na odwrót) skok nie jest aż tak bardzo potrzebny wg mnie na początku. Po prostu jak kto woli. A to q bije ok 50-75 DMG więcej miderow. Szalone obrazniea (Chodzi o wyewuluowane).

Opublikowano

R jest w chuj mocne teraz, 3x 2s niewidzialnosci +50% redukcji obrazen +40% ms. To jest op...

I nakłada efekt passywki. 

Ja maksuje zależne od sytuacji. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...