Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać

sewek095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym, żeby ktoś mi wytłumaczył jak 5-cio latkowi, krok po kroku co zrobić, żeby zagrać w cabala. Sprawa wygldą następująco mam clienta starego cabala, ściągnąłem manual patch-a z nowej strony i zainstalowałem, z racji tego, że nie mogę dokonać transferu założyłem nowe konto. Gra sie odpala ale nie mogę się zalogować... nie wiem czy ja coś robię źle czy co... proszę o szybka pomoc, a co do transferu konta, może ktoś się z tym już uporał i wie jak to zrobic ? :) z góry dziękuję z wszelką pomoc.  ;)

Opublikowano

Dobra, ściągnąłem klienta z nowej strony i logowanie na nowe konto działa ale chciałbym się dowiedzieć czy można jakoś dokonać tego transfer starego konta ? 

Opublikowano

Nie wiem, czy ja jestem jakiś ułomny czy co ale nie działa mi to... na starej stronie normalnie się loguje na te pasy, a jak chce zrobić transfer to pisze "We’re sorry.

Your verification information doesn’t match.

At this time, we are unable to complete the transfer without a valid account name and password.
If you are able to recover this information, please attempt to transfer again.
Alternative verification methods may be available in the future. Please visit the forum for ongoing updates. 

Opublikowano

jeszcze jedna taka informacja, nie wiem czy istotna ale do logowania w grze używałem takich samych pasów jak na stara stronę mówię o stronie cabalonline.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...