Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dlaczego dostałem bana?

HackerNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KURWA za przeproszeniem... Dzisiaj chce sobie zagrac wchodze w Wr'a loguje sie przez stronke odpalam Wr'a i pisze mi Your account has been blocked. Co to ma byc kur*** ... Zostalem zbanowany za ??? Za co niby ???? ... Gralem bez hackow, poniewaz kupilem sobie famasa, dragon package itp ... Wydalem 60 zl, gralem od poczatku tego konta bez hackow, a tutaj wchodze i co widze ?? BAN ... Przyznam sie dobrze mi szlo bo spasem gralem i famasem, a blue storm znam jak wlasna kieszen ... I jak mam sprawdzic za co mam bana i na ile ??!!!

//Może mniej tych wulgaryzmów ;) | Wilczek

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Człowieku do takich spraw można podejść również spokojnie, napisz do nich ticketa, jeżeli chcesz pomocy w napisaniu go mogę ci podać temat na mpc. Skoro dostałeś bana bez powodu to masz duże szanse na unbana,

Opublikowano

No dobra, ponioslo mnie troche przyznaje ... Jakbys mogl to podaj mi ten temat :) Z gory dziekuje

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

Jeżeli hackowałeś przed kupnem owych itemów (nawet miesiąc) to mogli to zauważyć i dopiero teraz dostałeś bana. Im prawie żadne info nie ucieknie ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeżeli hackowałeś przed kupnem owych itemów (nawet miesiąc) to mogli to zauważyć i dopiero teraz dostałeś bana. Im prawie żadne info nie ucieknie ;)

Ale wlasnie na tym koncie wgl nie hackowalem, a mialem przerwe z pol roku, bo gralem w Montane :)

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

A czy na tym IP miałeś inne konta na ktorych uzywales cheatow?

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ale wlasnie na tym koncie wgl nie hackowalem, a mialem przerwe z pol roku, bo gralem w Montane :)

Wiesz, konta są ze sobą powiązane, i nawet jeśli na jednym nie hackowałeś hackując na drugim, słusznie możesz wyrwać brana ;p

A tak to na spokojnie odwołuj się ticketami, porozmawiaj.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...