Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 50-70zł

wisniaboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam taniej, lecz całkiem sprawnej myszki w cenie 50-70zł. Grywam w gry typu: BF3, CS 1.6, War Thunder, więc niech to nie będzie jakiś shit szczurowaty :D

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

No nie wiem, czy taka dobra. Czytałem, że jej sensor jest jakiś słaby. Ogólnie nie polecana jest ta seria Bloody Gamming, więc prosiłbym o podanie naprawdę dobrej pod względem technicznym myszki i uzasadnić jakoś. A nie, że kolega @up napisał coś w stylu "ja mam tą i jest super". No wiele się o niej dowiedziałem ^^

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

sam używam Bloody V7, i osobiście jest to moja pierwsza "gamingowa" myszka. 

czy jej sensor jest słaby? Tego Ci nie powiem, bo się po prostu nie znam ;)

ale fajnym bajerem jest możliwość zmienienia DPi w dowolnym momencie bez wychodzenia z gry, minimalizowania itp. po prostu kilkasz 2 razy na 1 przycisk, przesuwasz rolką w górę bądź w dół i gotowe. 

3 tryby strzelania też są spoko, zamiast jakiegoś upośledzonego przycisku "dwukliku" klikasz na 2 przycisk i walisz ciągle 2/3 strzałami na kliknięcie. 

Myszka fajnie też leży w dłoni, i w sumie każdy palec ma swoje miejsce. 

Do tego fajnym bajerem jest to, że możesz każdy przycisk jakoś sobie zaprogramować w jakiekolwiek macro. (tego nie używam, bo lekki cheat :D)

Ogólnie jeżeli lubisz grać nie do końca czysto to możesz zaprogramować ją tak, żeby niwelowała odrzut broni ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A4Tech v-track f3, może ci się spodoba. ^^ Posiadam i bardzo dobra, tańsza niż ta wyżej. Wiele osób mówi że sensor v-track to gunwo ale jak dla mnie jest świetny, nie potrzeba żadnych podkładek, na każdej powierzchni działczy świetnie. Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...