Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrywaniem w Action!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam pełną wersję programy Action. Nagrywanie podczas gier typu League of LEgends wszystko działa, gdy klikam F9 po prostu odpala się nagrywanie.

Niestety gdy chcę nagrac pulit i klikam wielki czerwony przycisk nick się nie dzieję. Nie wyskakuje zadna informacja o AERO, wiec zapewne nie tutaj tkwi problem.

Macie pomysły?

Pozdrawiam  oraz prosze o POMOC

Opublikowano

Kup program, a nie ściągaj z internetów "pełne wersje" z "crackami". :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ponieważ masz włączoną opcję nagrywania gry.

Jak włączysz Action to po prawej stronie jest "tryb nagrywania" i 3 ikonki.

Idąc od lewej strony:

1 ikonka: służy do nagrywania gier i tylko gier

2 ikonka: służy do nagrywania pulpitu

3 ikonka: służy do nagrywania, ale sam ustawiasz co ma nagrywać czyli zmieniasz szerokość i długość ramki - żeby nie nagrywało całego ekranu.

Spróbuj ikonki numer 2, jak nie będzie działać to spróbuj 3, a ramkę rozciągnij na cały ekran.

Opublikowano

Właśnie w tym sęk, że kliknałem na to rozciąganie ekranu ale dalej nie działa :/ Pomocy :(

PS. Kupiłem pełną wersję koło 3 miesiące temu, ale dopiero teraz zaczynam się z tym bawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...