Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel do PC

dominations

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:) chciałbym zakupić fotel do komputera myślałem nad czymś w stylu DxRacer lecz widze ze sa jeszcze inne firmy akracing itp czym one się w ogóle róznią, które są lepsze. a może znacie jakieś inne ciekawe fotele ( z tego co widziałem do dxracer w sklepie ''agata meble'' kosztuje w granicach 600-700 zł wiec budżet to jakieś +/- 900zł :)

Opublikowano

Człowieku z takim czymś na mpcforum? Usiądz na jakis fotel zobacz czy Ci wygodnie i go kup.

44883245864358281345.png

Opublikowano

Opinia innych też jest ważna :)) zwłaszcza ze fotele dxracer i akracing nie znajdziemy w pierwszym lepszym sklepie bo to za drogi asortyment :) a w sklepie internetowym raczej sobie nie usiądę ''człowieku''

Opublikowano

Uwierz mi, że tu może max ma parę osób fotel w tym budżecie, jedyne co dostaniesz to opinie które ktoś przeczytał w necie/stwierdził po wyglądzie.

Opublikowano

Jedne z lepszych w tym budżecie, ale póki co muszę kupić biurko (ok. 3000zl) wiec nie mam zbytnio checi marnowac tyle kasy. Korzystalem kilka dni u znajomego, generalnie zajebiste, ale 700zl vs 300zl za fotel ktory mam to bezsens - roznica w praktyce niewielka. Dobre do kierownic typu logitech g27, wtedy faktycznie jest roznica sporawa, tak to nie ma sensu. UWAGA! To tylko moje zdanie.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...