Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas uruchomienia gry

Hetter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tu Adam.Znalazłem w necie fajną grę która nazywa się SKILL.Bardzo mi się spodobała,więc postanowiłem ją pobrać.Gy już była końcówka pobierania wyskoczył mi błąd "No hard disk space available for getting patch.".

Z czego znam angielski to znaczy chyba że mam za mało miejsca na dysku.Ale spełniałem minimalne wymagania na dysku D mam 13,3GB na 18,9GB a na C 8,29GB na 18,6GB wolnego miejsca na dysku.

Proszę o jak najszybszą odpowiedź na mój temat :) !

Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

U mnie coś takiego jest nie możliwe u mnie full miejsca na dysku  C i D jest 18GB

Opublikowano

Ty sie zastanów czy ci pójdzie wogóle. Jak masz na dysku tylko 18 gb miejsca to może gra potrzebuje więcej. Takie wymagania, pousuwaj zostaw tak z 50 gb i wtedy pobieraj :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

W wymaganiach pisze ci cos innego a instalujesz tez cos innego. NIgdy nie patrz na wymagania bo tam nigdy sie nie dowiesz prawdziwej wagi danego pliku.

Gra ktora jest online o takiej grafice pobiera dodatkowo pliki o ktorych nie napisali mialem ten sam blad. Wystarczylo zwolnic miejsce na dysku. :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Polecam sformatowanie dysku danego w moim przypadku to był by D na którym mam gry itd pamiętaj aby nie sformatować C gdzie masz system ( ja tak mam :)  ) .

Sformatuj miejsce na dysku musi być na tyle czyste że wystarczy na instalowanie i aktualizacji gry.

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...